kylie jenner hånas för sin duschstråle

Kylie Jenners svaga duschstråle får Twitter att kikna av skratt

”Någon måste genast skaffa henne en rörmokare!”, lyder en av kommentarerna sedan Kylie Jenner visat upp sin rosa lyxdusch där vattentrycket lämnat mycket att önska.
Allt du behöver veta om Kylie Jenner
Slå på ljud

I fjol flyttade Kylie Jenner, 23, in i en jättemansion i fashionabla Holmby Hills, Kalifornien. Fastigheten som är värd motsvarande 400 miljoner kronor består av fyra byggnader med sju sovrum och 14 badrum, plus 20 parkeringsplatser på tomten.

Kylie har flera gånger visat upp valda delar av hemmet, och i helgen var det dags igen. Men den här gången har hennes följare reagerat på en detalj som de nu gör sig lustiga över: den till synes svaga duschstrålen.

Här blir Kylie Jenners dusch utskrattad

Hur såg strålen ut då? En Twitter-användare har spelat in den Insta story där Kylie gav oss denna inblick i lyxbadrummet:

”Jag älskade väggarna och hur stor den var men vattentrycket var INTE tillräckligt. Och jag hade önskat ett annat duschhuvud.... alltså jag behöver mer vatten lol. DRÄNK mig tack”, skriver Ashlaray.

”Varför pratar ingen om hur skit Kylie Jenners dusch är? Och vattentrycket OCH storleken på duschhuvudet. Någon måste genast skaffa henne en rörmokare!”, skriver Caitlin.

Och de två är inte de enda som reagerat. Här är hur Twitter-användare nu kiknat av skratt över Kylie Jenners svaga duschstråle:

Källa: Elle US

Foto: TT, Twitter/Instagram

LÄS MER:

Familjen Kardashian är tillbaka med ny realityserie – här kan du se den

Hångel och selfies – här är kändisarnas allra första Instagraminlägg

Största snackisarna från Familjen Kardashian – genom tiderna