Lady Gaga och Bradley Cooper uppträder live med Shallow

Lady Gaga överraskade fansen – bjöd upp Bradley Cooper på scen

I helgen gästade Bradley Cooper Lady Gagas show i Las Vegas. Och till publikens stora glädje uppträdde de tillsammans med låten Shallow – live för första gången någonsin.

Sedan filmen A Star Is Born äntrade filmduken i höstas har Lady Gaga och Bradley Cooper hyllats för sina insatser världen över. Mycket tack vare den känsloladdade filmmusiken och låtarna I’ll Never Love Again och Shallow.

Under Golden Globe i början på januari i år kammade A Star Is Born hem pris för bästa originallåt för världshiten Shallow som Lady Gaga skrivit tillsammans med Andrew Wyatt, Anthony Rossomando och Mark Ronson. Och filmmusiken är även favorittippad att ta hem en Oscarsstatyett senare i februari.

Lady Gaga märkbart tagen av situationen

Förutom hypen kring succéfilmen A Star Is Born är Lady Gaga just nu aktuell med sin egna show, Enigma, i Las Vegas, USA. På premiären strax före nyår förra året uppträdde hon med låten Shallow för första gången live – och inte helt oväntat var succén var ett faktum. Publiken varvade snyftandet med jubel och Lady Gaga var själv väldigt rörd under framträdandet. Till och med så pass att hon fick pausa sången när tårarna inte gick att hålla tillbaka längre.

I helgen var det dags för Lady Gaga att överraska sin publik igen. Mitt under sin show kliver nämligen Bradley Cooper upp på scen och efter en lång kram lämnar Lady Gaga över en hörsnäcka till sin skådespelarkollega. Tillsammans river de av hitlåten Shallow – live för första gången någonsin.

Precis som sist var Lady Gaga märkbart tagen av situationen. Och när det var dags för henne att sjunga sin första vers fick hon faktiskt samla sig en stund innan hon kom igång. Under hela framträdandet hörs publikens jubel i bakgrunden – och troligtvis är det ett uppträdande de sent kommer att glömma.

Här uppträder Lady Gaga och Bradley Cooper med Shallow live:

Foto: TT

Läs mer:

Lady Gaga i tårar när hon sjunger Shallow live för första gången

Lady Gaga slår nytt rekord med musiken från ”A Star Is Born”

Oscarsgalan 2019: Här är alla som är nominerade till pris