Lauren Conrad

Lauren Conrad lanserar skönhetsmärke - Lauren Conrad Beauty

Lauren Conrad lanserar eget skönhetsmärke, Lauren Conrad Beauty. Det har aldrig varit enklare att få The Hills-stjärnans hypade look.

Lauren Conrad slog igenom med realityserien The Hills, som sändes i sex säsonger mellan åren 2006-2010. Den stilsäkra tjejen från Kalifornien tog modemogulerna med storm. Med hennes inbakade flätor, mörkröda läppar och framförallt eyeliner skapade hon en egen signatur-look.

Här kan du handla Lauren Conrad Beauty

Efter tv-showen startade hon 2009 en egen klädlinje, LC Lauren Conrad, på Kohl´s som är en amerikansk kläd- och detaljhandelskedja. Nu avslöjar stjärnan att hon även lanserar ett eget skönhetsmärke, Lauren Conrad Beauty.

”Den här kollektionen har tagit år att skapa och jag är så glad att jag äntligen kan dela med mig om vad jag har arbetat med så länge”, skriver Lauren på sin egen blogg.

Kollektionen består utav väl utvalda produkter, alla är veganska och snälla mot miljön. De finns exklusivt att köpa på Laurenconradbeauty.com. 

Lauren Conrad Beauty: Produkterna

Vi får anta att Lauren har haft år av träning för att få till sin knivskarpa eyeliner. Vi har därför stora förväntningar på hennes egna nylanserade produkter. Och hur ser då produkterna ut? Ta en kik nedan och se vad just du fastnar lite extra för!

Här är den ultimata eyelinerbågen alla pratar om.

Eyeliner, produktfoto.

Höga förväntningar på nylanserad penna.

Produktfoto läppstift utsmetat i olika färger.

Perfekta nyanser av rött i höst.

Källa: laurenconrad.com, Buzzfeed.

Foto: TT, laurenconrad.com, @laurenconrad. 

LÄS MER:

Allt om Glossiers nya produkt för händerna

Hollywoodstjärnorna i karantän – helt utan smink och styling

Vegansk hudvård – här är produkterna att investera i