leonardo dicaprio kate winslet

Leonardo DiCaprios kärleksförklaring till Kate Winslet

Ända sedan du såg dem tillsammans i Titanic har du nog tänkt: det finns inget bättre par än Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Yes, vi med. Nu har vi fått ännu ett bevis på att de borde vara tillsammans.

Lista: 16 bevis på att Leonardo DiCaprio alltid varit ditt livs kärlek

Förutom att det fullkomligt slår gnistor mellan dem så fort de träffar varandra på en röd matta eller någon fancy gala någonstans så sa Leo världens gulligaste sak om Kate i en intervju för några år sedan.

Det var hos Oprah under 2004 som en i publiken frågade vem som var hans absoluta favorit bland alla filmkyssar han har gjort. Svaret var enkelt, både för oss och Leo: Kate Winslet.

#TBT: Här är killarna vi drömde om på 90-talet

Efter en stund visade Oprah ett filmklipp där Kate Winslet pratade om inspelningen av Titanic och om Leo – och var en lika stor fangirl som vem som helst.

”Till en början tänkte jag ’Åh, hur ska jag kunna jobba tillsammans med den här vackra mannen som är en sådan fantastisk skådespelare?’ Sedan träffade jag honom och han är så härlig, jordnära och så bra på det han gör” sa Kate.

Vad svarade Leo? ”That’s my girl.” Okej, innerst inne förstår vi ju att det här enbart är menat på ett vänskapligt plan (eller?) men vi lever ändå fortfarande på hoppet!

Bildkälla

Läs också:
Se hur Leonardo DiCaprio och Kate Winslet överraskade alla på galan
Snart kan du åka med en exakt kopia av Titanic (men med fler livbåtar!)
Se de okända bilderna på Leonardo DiCaprio (från 1993!)

Foto: All Over Press