lily-collins-i-sverige-baaam

Lily Collins firade smekmånaden i Sverige – här är platserna de besökte

För en månad sedan gifte de sig, och häromveckan firade Lily Collins och filmregissören Charlie McDowell sin smekmånad i Sverige. Här är platserna och hotellen de besökte!
TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: TV: 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

För drygt en månad sedan sa Emily in Paris-skådisen Lily Collins ”ja” till sin Charlie McDowell under romantiska omständigheter.

Bröllopet ägde rum den 4 september i Colorado, vilket är på pricken ett år efter det att Lily Collins och filmregissören Charlie McDowell förlovade sig. Dottern till musikmannen Phil Collins och nyblivna maken har varit ett par i två år och båda skriver under på att de aldrig varit lyckligare än just nu.

I en brudklänning från Ralph Lauren med spetsluva sade Emily in Paris-skådisen Lily Collins ”ja” till sin Charlie McDowell.

”Nu är vi varandras för alltid. Jag älskar dig nå så otroligt”, skrev de på sina sociala medier ett par dagar efter ceremonin.

Charlie McDowell är son till A Clockwork Orange-skådisen Malcolm McDowell och Gilbert Grape-skådisen Mary Steenburgen – så de nyblivna makarna är båda vana med ett liv i rampljuset!

Lily Collins och makens smekmånad i Sverige

Efter bröllop blir det smekmånad. Det är sedan gammalt. Men hör och häpna, de nygifta paret tog faktiskt sina resväskor för att fira smekmånad i bland annat Sverige! Under ett par veckor reste paret runt i Skandinavien, där de vandrat, badat, paddlat kanot och njutit av den ljuva naturen. Paret har flitigt delat med sig av sina kärleksresa på sina sociala medier den senaste tiden.

Platserna Lily Collins och maken besökte

Paret besökte bland annat Treehotell som ligger i Harads vid Luleälven, ett par kilometer nordväst om Boden.

”Jag kan inte föreställa mig en mer minnesvärd, magisk första resa som nygifta och för att officiellt påbörja vårt liv tillsammans. Det finns ingen som jag hellre skulle hoppa på flygplan och åka på en roadtrip med”, skriver Lily Collins på sina sociala medier samtidigt som hon visade upp bilder på de unika rummen bland träden.

”Vilket otroligt ställe”

Turturduvorna besökte även spahotellet ArcticBath – som är beläget på vattnet! Det flytande hotellet var även det på plats i Harads, och där fick paret både basta och bada iskallt.

”Att gå från bastun till det arktiska vattnet är en av mina favorittraditioner i Skandinavien. Vilket otroligt ställe”, skriver en nöjd Charlie McDowell på sina sociala medier. Utöver sina stopp i Sverige besökte paret även Danmark och Lofoten i Norge.

”Vår skandinaviska smekmånad må vara över men äventyret är definitivt inte det”, gjorde Lily Collins klart efter det att resan var slut.

Foto: TT/Instagram

TV: 5 snackisar från veckan som gått
1:23

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(1:23)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Då har säsong två av Emily in Paris premiär på Netflix
Lily Collins har gift sig – allt om bröllopet med filmregissören
Henry Cavill – och 7 andra skådisar som nästan fick en roll i Twilight