lily collins

Lily Collins har klippt lugg – se henne i nya frisyren

Lily Collins, 32, är högaktuell i uppföljaren till Netflix-succén Emily in Paris. Med allas ögon på sig passar hon nu på att visa upp en ny frisyr.
6 saker du vill veta om Lily Collins
1:13

Efter reklamen: 6 saker du vill veta om Lily Collins

(1:13)

Slå på ljud

Komediserien Emily in Paris slog förra hösten ned som en bomb i Netflix utbud. I en handling som kändes extremt nutida fick vi följa den amerikanska sociala medier-specialisten Emilys jobb på ett modekontor i Paris. Emily blev först hånad av de förnäma franska kollegerna, men snart visade det sig att hon besitter kunskaper i influencer-marknadsföring som de aldrig kunnat drömma om att ta del av annars.

scen ur emily in paris

Lily Collins in action i Emily in Paris på Netflix.

Seriens huvudrollsinnehavare är kändisbarnet Lily Collins (dotter till artisten Phil Collins) som själv har över 24 miljoner följare på Instagram. Det är för dessa som hon nu visar upp sin nya frisyr.

Nyklippt på bilder med Ashley Park

”Ny lugg, gamla vanor. Japp, den är äkta!”, skriver Lily intill ett bildspel hon postat med sig själv och sin Emily in Paris-kollega Ashley Park. Skådisarna sitter sida vid sida redo att ge intervjuer under en pressdag för nya säsongen av serien.

”Kunde inte varit lyckligare över att få vara vid din sida igen”, skriver Ashley i kommentarsfältet. Bilderna har fått nära en miljon följare att trycka på gilla-markeringen. Många kommenterar även på Lilys nya lugg. Maken Charlie McDowell som Lily gifte sig med så sent som i september har lämnat ett tjugotal emojis med hjärtögon och eldflammor.

I ytterligare ett bildspel visar Lily upp frippan. ”Bangin’…” skriver hon och maken Charlie McDowell skriver ”Bangin is right!” som kommentar.

Jobbar ihop med maken Charlie McDowell

lily collins och maken charlie mcdowell

Lily Collins och maken Charlie McDowell.

Lily och Charlie delar ett stort intresse – filmens värld. Charlie är regissör och under pandemin har makarna spelat in thrillern Windfall tillsammans. Filmen regisseras av maken, och Lily både spelar i den och är producent.

– Jag måste säga att jag trodde att det skulle vara svårare. Jag trodde att det skulle vara mer stressigt att jobba med honom, men det var ärligt talat helt fantastiskt och befriande. Det var jättebra och jag är väldigt väldigt stolt över filmen och jag är stolt över honom. Det är en annan slag roll för mig, har Lily sagt i en intervju med Vouge om upplevelsen av att jobba med sin make.

Parets smekmånad ägde förästen rum i Sverige. Makarna besökte bland annat Treehotell som ligger i Harads vid Luleälven, ett par kilometer nordväst om Boden, och spahotellet ArcticBath som är beläget på vattnet i Harads.

Emily in Paris säsong 2 har premiär på Netflix den 22 december.

Foto: TT

Källa: Teen Vogue

Relaterade artiklar
Kändisar som gift sig 2021 – se de magiska bilderna
Kändisar med lika kända (om inte kändare) föräldrar
Emily in Paris-stjärnan Lily Collins om att jobba med nya maken