little jinder

Little Jinder visar upp sitt barns pappa – fina bilden på kärleken

Josefine ”Little Jinder” Jinder, 33, blev mamma för första gången i september 2020. Nu visar hon upp en bild på den stolta pappan!
1:14

Efter reklamen: Kändisbarnen som vuxit upp – nu och då

(1:14)

Artisten Little Jinder har länge dragit sig för att visa upp sin lilla familj på sociala medier. I en intervju med ELLE har hon tidigare berättat om valet att hålla barnets far utanför rampljuset:

– Jag har känt att det är skönt att inte ha hela sitt liv publikt. Det känns som att jag bryr mig om den här relationen på ett annat sätt. Jag vill inte sätta den i något strålkastarljus och låta den bli bedömd. Jag ville ha honom för mig själv, förklarar hon.

Hennes senaste uppvisning kan därför anses unik.

Därför håller Josefine Jinder sin relation privat

I ett inlägg på sin Instagram story visar Little Jinder nu upp pojkvännen och baby daddyn. De är sida vid sida på en servering och lutar sig kärleksfullt mot varandras huvuden.

Josefine lägger upp bilden okommenterat så när som på en röd hjärt-emoji. Mannen i hennes liv förblir anonym då hon varken taggat honom eller gett några andra ledtrådar som kan avslöja mer detaljer.

Men, han är inte helt hemlig. Det gjorde hon klart i tidigare nämnda intervju med ELLE. Josefine sa:

Han är inte hemlig. Jag har bara inte postat om honom på sociala medier. Han är inte en offentligt person och har väl inget intresse att synas på det sättet. Men det är inget som varit uttalat får hans sida.

Så träffades Little Jinder och pojkvännen

Josefine har tidigare även berättat om hur hon och pojkvännens kärlek slog ned som en blixt. Hon hade just flyttat till Paris när han kom och hälsade på. Sex veckor senare flyttade Josefine hem till Sverige igen eftersom att hon blivit störtkär och ville vara närmre sin älskade. De två hade vid det laget redan känt varandra länge.

”Vi har känt varandra många år innan vi blev tillsammans”, svarade Josefine på Instagram när ett fan nyfiket ville veta mer om relationen.

Svarar på frågor om sonen Gio

Paret blev föräldrar till sin lilla son Gio Nikolaus Jinder i september i fjol. Sonen har också hållits utanför offentligheten. Under en frågestund på sin Instagram story skrev Josefine i fjol att hon inte planerade att börja visa upp sitt barn.

”Nix! Sjukt att använda sitt barn som handelsvara för uppmärksamhet”, skrev Josefine Jinder, och tillade:

”Men om ni undrar om han är söt så e svaret: STÖRT superdupermega söt! Mycket sötare än alla andras barn?”.

Källa: ELLE

Foto: TT, Instagram

Relaterade artiklar

Så gick det sedan för skådisarna i Skilda världar

15 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

5 kändispar som dementerade separationsrykten på ett snyggt sätt