Lourdes Leon.

TT

Lourdes Leon berättar – så mycket pengar får hon av mamma Madonna

Det vara lätt att tro att Lourdes Leon, som dotter till en av världens mest förmögna artister, fått ta del av Madonnas rikesdomar.
Så är det inte, enligt henne själv.
Madonnas olika looks – genom tiderna
1:05

Efter reklamen: Madonnas olika looks – genom tiderna

(1:05)

Slå på ljud

Madonna är en av världens rikaste artister, både vad gäller framgång och kapital. Uppgifter om exakt hur mycket hon är värd går i sär, men klart är i alla fall att hon är mångmiljardär i svenska kronor räknat.

Då kan man lätt tro att rikedomarna rinner över till barnen. Så är det dock inte, åtminstone om man ska tro dotter Lourdes Leon.

”Vi får inga allmosor i vår familj”

I en ny intervju med magasinet Interview berättar hon nämligen att hon själv betalade för sin skolgång och att hon köpte sin lägenhet för egna pengar.

– Vi får inga allmosor i vår familj. Det är klart att jag växte upp med extrema privilegier, det kan jag inte förneka. Men jag tror att min mamma såg alla andra med kända föräldrar och att hon tänkte ”så där ska mina barn inte bli”, säger hon i intervjun och tillägger:

– Dessutom känner jag att om dina föräldrar betalar för allt så får de en hållhake på dig. Min mamma är ett sånt kontrollfreak och hon har kontrollerat mig hela livet. Jag behövde bli helt självständig från henne så fort jag gick ur high school.

Lourdes Leon är medveten som sitt priviligerade liv, men vill lyckas på egen hand.

Lourdes Leon är medveten som sitt priviligerade liv, men vill lyckas på egen hand.

TT

Madonnas råd till dottern Lourdes Leon

Modellen och artisten berättar vidare att även om hon inte får pengar från sin mamma så har hon fått goda råd.

– Hon sa någonting nyligen som verkligen fastnade hos mig. Jag har varit så upptagen med att tjäna pengar och jag ville bor lyxigare än vad jag gjorde när jag gick tog examen och inte drog in så mycket pengar. Då sa hon: ”Kom ihåg att det här inte är på riktigt. Det handlar inte om pengarna eller ditt ansikte eller hur sexig du ser ut. Det handlar om att vad du bidrar med till den här världen och vad du vill lämna efter dig”. Det gör alltid att jag vaknar till när jag fastnat i allt, säger hon.

Lourdes Leon gjorde catwalkdebut som 21-åring och modellkarriären går som på räls!

Lourdes Leon gjorde catwalkdebut som 21-åring och modellkarriären går som på räls!

TT

Lourdes Leon, 25, är ett av Madonnas sex barn. Hon är den äldsta dottern och poplegendaren fick henne med Carlos Leon. 21-åriga Rocco Ritchie fick Madonna med exet Guy Ritchie. Därtill har hon adoptivbarnen David Banda, 16, Mercy James, 15, och 9-åriga tvillingarna Stella och Estere Ciccone.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Lourdes Leons verkliga relation till mamma Madonna: "Är kontrollerande”
Madonna och dottern Lourdes Leon är slående lika på nya bilden ihop
Lourdes Leon nytt ansikte utåt för Marc Jacobs