Liam Neeson och Thomas Brodie-Sangster från Love Actually.

Love actually-barnet har vuxit upp – så här ser han ut idag

Ni kanske igen Thomas Brodie-Sangster som det lilla gulliga barnet i filmen Love actually. Nu har han vuxit upp och är högaktuell i Netflix-serien The queen's gambit. Och så här ser han ut idag!
8 julfilmer du inte får missa
Slå på ljud

År 2003 slog den romantiska jul-komedin Love actually igenom med dunder och brak. Sedan dess har filmen varit en riktig klassiker att se varje år i december.

Rollen som pojken Sam, som är styvson till Liam Neeson i filmen, spelas av Thomas Brodie-Sangster, 30. Han var bara 13 år när filmen spelades in och han gjorde succé med sitt söta utseende och kloka ord om kärlek och relationer.

För några år sedan valde han att ta ett sabbatsår från skådespeleriet. Efter att han då varit aktiv under 15 års tid var det en välförtjänt paus. Men förra året meddelades det att han var tillbaka i rampljuset igen.

Brodie-Sangster aktuell i Netflix-serie

Han fick rollen som en iskall schack-spelare i The queen's gambit på Netflix. Men vad Brodie-Sangster inte visste då var att en pandemi skulle komma att chocka världen och sätta käppar i hjulen för hans framtida projekt.

– Efter 15 år av skådespeleri behövde jag ta två år ledigt för att ta det lugnt och fokusera på annat. Så när jag tog mig an rollen i The queen's gambit så kände jag mig lite rostig. Men samtidigt var jag redo och väldigt ivrig för att ta mig an fler jobb. Men då kom corona… Väldigt irriterande, sa Love actually-profilen till brittiska NME.

Med tanke på den dåliga timingen kan det här bli den enda serien vi kan se honom i på ett tag. Men det positiva i det hela är att han verkligen passar in i rollen som den karismatiska narcissisten Benny Watts.

Så här ser Love actually-barnet ut idag

Thomas Brodie-Sangster har nu hunnit fylla 30 år och under alla dessa år har han undvikit uppmärksamhet så mycket det bara gått. Men ungefär en månad innan hans 30-årsdag i våras så valde han plötsligt att skaffa ett Instagram-konto.

Då förklarade han att det var dags för honom att börja nå ut med viktiga budskap och att Instagram då kunde vara ett bra sätt för honom.

”Hej världen. Vilken konstig situation vi hamnat i. Nu känner jag mer än någonsin att det är dags för mig att nå ut och bli en del av den här globala online-världen. Med hjälp av dessa plattformar kan hela världen kommunicera och lära av varandra, och det är något jag vill uppmuntra till.”, skrev han då i sitt första Instagram-inlägg.

Love actually-stjärnan verkar vara lika klok och förståndig som han alltid varit så det är alltså inte jättemycket som förändrats på den fronten. På tal om förändringar har han även fått ett mer vuxet utseende, men i mångas ögon är han nog fortfarande den gulliga pojken Sam. Så här ser han ut nu!

Så ser Thomas Brodie-Sangster ut idag.

DARU

Foto: TT

LÄS MER:

Så ser skådisarna från Eva & Adam ut i dag

Minns du skådisarna i Twilight? Så ser de ut i dag

Nu kommer säsong två av Hjem til jul – kolla in trailern!