Nya säsongen av Lyckoviken – Allt om nya Lyckoviken 2!

Lyckoviken säsong 2 – här är trailern och allt vi vet om tv-serien

Snart är det dags för den andra säsongen av Camilla Läckbergs succéserie Lyckoviken. Här är allt vi vet om nya säsongen, och nu kan vi även äntligen spana in trailern!

Deckardrottningen Camilla Läckbergs Lyckoviken kommer tillbaka med en andra säsong den 19 januari på Viaplay och TV3. Lyckoviken är en krimkryddad såpa om förbjuden kärlek, stora svek – och såklart en spännande mordgåta. Spänningen trappas upp i lilla Hammarvik och pressen på att lösa mordmysteriet blir allt större.

Då kommer Lyckoviken säsong 2 till Viaplay

Lyckoviken 1 hade premiär bara i oktober, och den första säsongen var en av höstens stora tittarsuccéer på Viaplay och TV3 – men redan nu törstar tittarna efter mer, och det ska de få!

– Det är väldigt pirrigt att säsong två närmar sig och så kul att så många är spända på fortsättningen. Det är ju många frågetecken att räta ut, bland annat vem seriemördaren i Hammarvik egentligen är, säger skaparen Camilla Läckberg i ett pressutskick.

Camilla Läckberg gör sin skådespelar-debut

Seriens huvudpersoner spelas av bland andra Martin Stenmarck, Disa Östrand, Christopher Wollter och Ella Rappich – som vi känner igen från bland annat Störst av allt. I nya säsongen kommer vi även få ta del av något sensationellt – nämligen Läckbergs (enligt henne själv) skådis-debut!

– Dessutom gör jag skådespelardebut i den här säsongen, det vill man ju inte missa, säger skaparen Camilla Läckberg.

Lyckoviken består av sex familjehus och de ska spegla det svenska samhället på ett mikro-plan. I den lilla byn bor både välbärgade familjer till de som har det lite mer knapert. Det finns allt från lyckliga relationer till helt katastrofala relationer och det finns både glada och ledsna människor. Under ytan finns ett olöst mord-mysterium.

Det får vi se i Lyckoviken säsong 2

Disa Östrand och Martin Stenmarck är såklart tillbaka i rollerna som Johanna och Danne, vars kärlek utsätts för prövningar när Danne slits mellan Johanna och sin hustru Pernilla (Linda Santiago). Utöver sitt trassligt privatliv försöker Johanna komma vidare med mordutredningen ihop med sina poliskollegor. Fallet tar ständigt nya, oväntade vändningar och snart tycks det inte gå att lita på någon.

Att Johannas barndomsvän och Dannes syster Madelene (Lisa Henni), som alla har trott varit död i 18 år, plötsligt har återvänt komplicerar allt ytterligare.

Se trailern för Lyckoviken 2 här!

Foto: TT/Viaplay

Relaterade artiklar

Så åldrades karaktärerna i Vår tid är nu – jämför bilderna

Nya serierna du inte vill missa 2021

4 sevärda dokumentärer på Netflix i januari