Nu anklagas Madonna för bildfusk!

Madonna har redigerat in sitt ansikte på annan kvinnas kropp

Nu anklagas Madonna för bildfusk! Artisten verkar ha monterat på sitt ansikte på en annan kvinnas kropp, och vad som antagligen är originalbilden går viral på sociala medier.
0:57

Efter reklamen: 4 OFÖRGLÖMLIGA MODEÖGONBLICK INSPIRERADE AV BLACK CULTURE

(0:57)

Den 1 maj 2015 publicerades en bild på Madonnas Instagram-konto, på vad man vid första anblick antog var sångaren själv. Iklädd en Joy Division-tisha, hundtandsmönstrad kjol och stövletter satt vad som till synes såg ut att vara Madonna i en säng.

Men nu då, en herrans massa år senare florerar ett klipp från en australiensare vid namn Amelia Goldie omkring på TikTok. Amelia Goldie har nämligen postat det som onekligen verkar vara originalbilden – på sig själv! Vilken visar på att det nu är Madonnas ansikte som pryder Amelia Goldies kropp.

Amelia Goldie har försökt nå Madonnas team

Amelia Goldie berättar att hon till en början trodde att det hela var ett skämt, och när bilden publicerades säger sig Goldie försökt nå ut till Madonnas team utan att ha fått svar, rapporterar sajten BuzzFeed. Amelia Goldie säger också att hon på ett sätt är smickrad, men att någon form av kreditering borde hon fått.

”När Madonna publicerar en bild på sig själv på Instagram, samtidigt som hon promotar sitt album fast det egentligen är ens egen kropp. (Jag skämtar inte)”, uppdaterade Amelia Goldie på sin TikTok nyligen.

I hennes TikTok-video står det även klart att Madonnas redigerade bild även fått uppmärksamhet i medierna tidigare, då när bilden för sex år sedan publicerades. Men nu har den stulna bilden fått ny kraft tack vare TikTok.

Amelia Goldie visar upp en snutt med ”original-bilden”

No embed code for tiktok

@ameliamgoldie

When Madonna photoshops her face onto your body (never thought that’d be a sentence I’d say) ##ohno ##madonna

♬ Oh No - Kreepa

Madonnas bild kritiseras nu på Instagram

Det verkar som att flera har scrollat sig igenom Madonnas Instagram-flöde, för under den påtalade bilden ramlar det in kommentarer. Där flera följare nu vill att Madonna ska förklara sig gällande den photoshopade bilden. Den enda bildtexten som finns nu slår fast att Madonna känner sig lite cool: ”I look kewl”, och saknar både förklaring och photocredd till Amelia Goldie.

Efter en tids scrollande fann vi Madonnas bild här:

Varken Madonna eller någon från Madonnas team har ännu kommenterat den troliga bildstölden efter Amelia Goldies klipp gått viralt på sociala medier nu i dagarna.

Foto: TT/Instagram/TikTok

Relaterade artiklar

Lourdes Leon nytt ansikte utåt för Marc Jacobs

Madonna visar upp ny familjefilm med alla sex barn – se firandet här

11 kända mammor och döttrar – när de var i samma ålder