Maja Nilsson Lindelöf om inbrottet: ”Jag var ensam hemma med barnen”

Maja Nilsson Lindelöf om inbrottet: ”Jag var ensam hemma med barnen”

Paret Maja och Victor Nilsson Lindelöf hade i veckan inbrott i sitt hus i Manchester i England, när Victor var borta och spelade match – och Maja ensam hemma med barnen.
Nu berättar Maja om den traumatiska händelsen.
Maja och Victor Nilsson Lindelöfs kärlekssaga
0:52

Efter reklamen: Maja och Victor Nilsson Lindelöfs kärlekssaga

(0:52)

Slå på ljud

ELLEs bloggare Maja Nilsson Lindelöf och maken Victor lever sitt liv i Matchester i England, då Victor spelar fotboll i Manchester United. Där bor paret tillsammans med sina två barn, Ted-Louie som är två, och Francis som kom till världen för tre månader sedan.

”Vi lyckades gömma oss och låsa in oss”

När Victor under onsdagskvällen var iväg på fotbollsmatch, och Maja var hemma ensam med parets två barn, var det några personer som bröt sig in i deras hem. Maja berättar nu om inbrottet på sin Instagram.

”Under Victors match under onsdagskvällen hade vi ett inbrott i vårt hus i Manchester. Jag var hemma ensam med barnen men vi lyckades gömma oss och låsa in oss i ett rum innan de kom in i vårt hus. Vi är okej under omständigheterna men det var självklart väldigt traumatiskt och läskigt för både mig och mina små barn”, skriver hon och berättar att de efter inbrottet lämnat både villan och England:

”Vi är nu i Sverige och tillbringar tid med våra familjer”.

Maja Nilsson Lindelöf om inbrottet

Maja skriver om den läskiga händelsen på sin Instagram story.

Skett flera inbrott hos fotbollsspelare

Inbrottet är ett av flera som skett hos fotbollsspelare i England under den senare tiden. Victor Nilsson Lindelöf har ännu inte uttalat sig om inbrottet.

”Vi kan bekräfta inbrottet hos Victor Nilsson Lindelöf under matchen mot Brentfors. Hans familj, som var hemma under tiden, blev inte skadade men såklart skakade. Det var en jobbig händelse för dem och för Victor när han fick veta efter matchen och klubben ger dem allt stöd”, säger Manchester Uniteds presschef Karen Shotbolt skriver till Aftonbladet.

Foto: Instagram

Relaterade artiklar
Maja Nilsson Lindelöf berättar om sonen Francis sjukdom
Maja Nilsson Lindelöf om smärtsamma förlossningen
Maja Nilsson Lindelöf berättar om namnvalet till andra sonen