Mamma Mia-stjärnan Amanda Seyfrieds har fått en liten son!

Mamma Mia-stjärnan Amanda Seyfrieds babylycka efter hemliga graviditeten

Nu har paret Amanda Seyfried och Thomas Sadoski fått sitt andra barn – något de avslöjade på sina sociala medier efter den hemliga graviditeten.

Nu har familjen om tre blivit en familj om fyra. Utan att ens avslöja graviditeten gick skådespelaren känd från Mamma Mia och Mean Girls – Amanda Seyfried, 34, och kärleken Thomas Sadoski, 44, i veckan ut med att de nu blivit föräldrar till sitt andra barn – en liten son.

Den glada nyheten om sonens födsel delades via ett uttalande genom organisationerna INARA och War Child USA – som hjälper krigsdrabbade barn.

Hjälporganisationen avslöjade födseln

”Vi på INARA och War Child är så glada över att få vara de första som kommer med nyheten om Amanda Seyfried och Thomas Sadoskis andra barn”, skrev organisationerna på Instagram och la även till de stolta föräldrarnas uttalande om sonens födsel:

”Sedan det att vår dotter föddes för tre år sedan, blev vårt engagemang för utsatta och oskyldiga barn som är drabbade av krig och konflikter ännu större. Och idag är det en av våra stora drivkrafter här i livet”

I dagsläget har paret inte delat med sig av söta sonens namn, men den tre och ett halvt åriga dottern som de har sedan tidigare heter Nina!

Även bröllopet var hemligt

Amanda Seyfried och Thomas Sadoski gifte sig för tre år sedan – i hemlighet:

– Vi rymde helt själva med en vigselförrättare och bara gjorde vår grej. Det var fantastiskt och precis som vi ville att det. Bara vi två, sa Thomas Sadoski i den amerikanska talkshowen The Late Late Show with James Corden 2017.

Foto: TT/ Instagram

LÄS MER:

Gravida Chrissy Teigen inlagd på sjukhus efter kraftig blödning

Nya uppgifter: Så födde Gigi Hadid sin dotter

Sophie Turner visar sina privata (fantastiska) gravidbilder