I ny reklamfilm för Meds rider Måns Zelmerlöw naken på en häst

Måns Zelmerlöw rider naken i ny reklam – så reagerade internet

Om du trodde att du sett allt får du tänka om. I en ny reklamfilm parodiserar Måns Zelmerlöw om sin karriär och rider – bland annat! – naken på en häst. Varför? Vi vet inte. Men vi försöker reda ut det.

Att Måns Zelmerlöw haft några stormiga år lär få ha missat. Men från ett liv med sexmissbruk och otrohet började han gå i terapi, fick barn och i somras kom så bröllopet med Ciara.

Att Måns Zelmerlöw älskar sin kropp lär också få ha missat. Med det som kom att kallas ”superkroppen” i pressen nakenkuppade han på QX-galan och gungade från taket i en wrecking ball à la Miley Cyrus. Men om du trodde att det var slutet för Måns nakna kropp i en tv nära dig får du tänka om.


I en ny reklamfilm för onlineapoteket Meds sjunger Måns en slags parodilåt om hans egen offentliga persona samtidigt som alla klassiska bilder en smörsångsvideo ska innehålla blinkar förbi. Här står Måns med uppknäppt skjorta medan regnet öser ned. Här kramar Måns små gulliga får. Här ligger Måns mellan vita lakan i en säng. Här sjunger Måns sensuellt med vita gardiner slingrade runt kroppen. Här rider Måns naken över en sommaräng.

Och det är just nakenritten många undrat över. Men enligt Meds marknaschef Marika Baltscheffsky var det inga konstigheter för den gamla schlagersångaren:

– Jag tror att han tyckte det var kul. Jag blev väldigt chockad över hur bra han var på att rida. Han var väldigt hästvan. Han tyckte det var roligt. Han är väldigt härlig att jobba med, för han bjuder väldigt mycket på sig själv, säger hon till Expressen.


Sedan videon laddades upp på Youtube för fyra dagar sedan har den fått över 230 000 visningar. På sociala medier har man heller inte varit sena med att kommentera videon och det är många som undrar vad som pågår.

503 Service Unavailable

Det ska också noteras att Måns under förra året gick in som investerare i onlineapoteket. Frågan är om Måns lilla tilltag här kommer stjälpa eller hjälpa den investeringen.

Se hela reklamfilmen här:

Foto: Meds