margaux dietz

Margaux Dietz berättar: Måste operera brösten efter farliga implantat

För tio år sedan opererade Margaux Dietz sina bröst, och nu flera år senare visar det sig att implantaten är farliga och kan vara cancerframkallande.
”Jag är väldigt upprörd över att ingen har hört av sig och sagt att jag måste ta ut dom, det känns ju helt sjukt”, säger hon.

Margaux Dietz berättar nu för första gången om sin skönhetsoperation som hon gjorde för drygt tio år sedan – något hon nu måste korrigera. Hon genomgick en bröstoperation, och nu när åren gått har hon fått veta att implantaten hon satte in är farliga, förklarar hon i en ny video på Youtube.

TV: 5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte visste
0:59

Efter reklamen: TV: 5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte visste

(0:59)

Slå på ljud

– Jag tycker att det är jättejobbigt att prata om det, jag har sån ångest över hela grejen. Jag är jätterädd över att vara på sjukhus överhuvudtaget, och därför känns det ännu dummare att det här kanske är en operation som jag inte hade behövt göra, utan det är ju självförvållat. Jag behöver alltså operera mina bröst, säger hon.

Tycker det är viktigt att prata om

Trots att hon tidigare valt att hålla ingreppet för sig själv påpekar hon nu vikten av att vara öppen med sin operation och konsekvenserna av det.

– Jag tycker att det känns jätteviktigt för mig att prata om det här, för jag vill att ni ska tänka efter lite extra, säger hon och fortsätter:

– Jag har ju aldrig berättat det här för er, men det är många av er som gissat på det. Jag opererade brösten för tio år sedan, det var något jag hade tänkt på jättelänge, jag har alltid tyckt att det är så fint med bröst och jag fick aldrig några. Det var verkligen ett beslut som jag funderade på hur länge som helst. Det var ganska snabbt efter att jag fick några av mina första löner som jag sparade ihop till att ändra på brösten.

Margaux dietz om sin bröstoperation

Margaux Dietz på ELLE-galan 2020.

”Kan vara cancerframkallande”

Att ingen hört av sig till Margaux för att informera henne om att hennes implantat är farliga tycker hon är både upprörande och sjukt.

– Det som har hänt nu är att jag tydligen har opererat in implantat som kan vara farliga och som kan vara cancerframkallande. Så alla som har haft de här implantaten har tagit ut dom, eller förhoppningsvis alla. Det kanske finns fler som jag som inte hade någon aning om det, och jag är faktiskt väldigt upprörd över att ingen har hört av sig och sagt att jag måste ta ut dom, det känns ju helt sjukt att ingen har gjort det. Jag har ju ammat med dom, ja ni fattar, säger hon.

Slutligen tillägger hon att hon hoppas att ingen dömer henne för att hon beslutade sig för att operera sina bröst, och påpekar att det helt och hållet är upp till var och en vad man gör med sin kropp.

– Jag hoppas ni inte dömer mig för att jag gjorde det här för tio år sedan, alla gör precis som dom vill.

Foto: TT, Instagram

Se också: 5 snackisar från veckan som gått
0:48

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som gått

(0:48)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Margaux Dietz efter uppbrottet från Seán Canning: ”Jag är kär”
Några av kändisvärldens största snackisar 2021
Margaux Dietz: Därför gjorde jag och Seán Canning slut