marguax dietz om bröllopet med sean canning

Allt om Margaux Dietz höstbröllop med Seán Canning – när, var och hur!

Margaux Dietz och Seán Canning gick och förlovade sig under romantiska omständigheter på ett tak i februari, och i april tvistade paret om när bröllopet skulle äga rum. Nu berättar Margaux Dietz att det finns ett preliminärt datum för ceremonin redan nu i år, och att hon med största sannolikhet har hittat platsen för bröllopet!
Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier
0:53

Efter reklamen: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

(0:53)

Slå på ljud

I början av året valde Margaux Dietz att berätta om sin nya kärlek Seán Canning, och strax efter avslöjandet om vem som var hennes nya pojkvän – fick vi ta del av ännu en stor nyhet: Seán Canning och Margaux Dietz hade gått och förlovat sig. Och därför förvånar det nog få nu när Margaux Dietz berättar att bröllopet ligger närmare fram än vad paret tidigare hade trott.

Margaux Dietz och Seán Cannings dilemma över bröllopet

I april förklarade Margaux Dietz nämligen att paret inte riktigt var på det klara vad gällde tidpunkten för det kommande bröllopet. Margaux Dietz gjorde klart att hon ville gifta sig inom ett år, detta ville dock inte Seán Canning...

– Jag tycker att vi ska gifta oss sommaren 2022, så att vi hinner klämma ut ett barn där emellan, förklarade Seán Canning till en något missnöjd Margaux Dietz i en av fästmöns vloggar under våren.

Margaux Dietz får sin vilja igenom

Dock verkar det nu som att Margaux Dietz fått sin vilja igenom, för i den nya vloggen gör hon klart att det finns ett preliminärt datum för bröllopet. Och det är visst knappt om tid, för det planerade datumet är antingen den sista helgen i augusti eller den första helgen i september.

– Jag tror att jag har hittat stället jag vill gifta mig med Seán på, säger en glad Margaux Dietz och fortsätter berätta om drömplatsen som ligger i Kroatien.

– Allt på den här ön känns rätt. Jag har bestämt vin, mat, kyrka, festställe, middag, fördrink och aktiviteter. Alltså allt! Allt är planerat in i minsta detalj.

Det var under en kick-off-resa på en segelbåt tillsammans med kollegor och sonen Arnold som Margaux Dietz förstod att ön Vis i Kroatien var rätt plats.

”En helt fantastisk ö där flera av scenerna i Mamma Mia 2 spelats in. Jag förälskade mig i allt med den här ön, och om ni kikar på vloggen tror jag ni kommer förstå varför”, lyder texten under Margaux Dietz senaste vlogg-inlägg.

Margaux Dietz stöter på patrull

– Seáns enda egentliga krav var att vi skulle gifta oss i en kyrka, och det finns bara två att välja mellan, fortsätter Margaux Dietz förklara.

Det finns dock ett problem, den kyrkan som Margaux Dietz vill viga sig i är katolsk. Vilket skulle innebära att äktenskapet inte skulle bli giltigt i Sverige, och att de då skulle behöva ännu en ceremonin på plats hemma.

– Den här gången så vill jag ju gärna bli gift, säger hon och refererar till sitt bröllop tillsammans med ex-maken Jacob Liebermann där Ebba Busch Thor utförde vigseln utan att vara en legitimerad vigselförrättare.

Sedan finns ju frågan om när bröllopet mellan Margaux Dietz och Seán Canning ska ske, eftersom det finns lite hinder vad gäller att flyga in gästerna till landet under pandemin.

– Alltså jag är lite inne på sista veckan i augusti, frågan är bara om folk har hunnit vaccinera sig då, funderar hon och senare i videon verkar det som att både hon och Seán preliminärbokar ett bröllop inom tre månader.

Margaux Dietz om bröllopsklänningen

I samma veva som Margaux Dietz väljer att berätta om drömplatsen för bröllopet, visar hon även upp ett klipp på Instagram. I vilket hon poserar i en drös med olika bröllopsklänningar, och med orden ”Vilken klänning väljer jag?” är det tydligt att hon är taggad inför sitt stundande bröllop med fästmannen Seán Canning som nu verkar vara planerat till september 2021.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Margaux Dietz saknad efter beslutet att inte lägga upp bilder på sonen
Margaux Dietz kritik mot inslaget om hennes förlovning i Nyhetsmorgon
Är din vän en energitjuv? Här är härskarteknikerna du ska se upp för i en vänskap