margaux dietz och sean canning

Margaux Dietz: Därför gjorde jag och Seán Canning slut

I veckan berättade Margaux Dietz att hon och Seán Canning valt att gå skilda vägar, tio månader efter att Seán gått ner på knä och friat till Margaux. Nu förklarar Margaux varför relationen fick ett slut.
TV: 6 snabba sexfrågor med Margaux Dietz
0:53

Efter reklamen: TV: 6 snabba sexfrågor med Margaux Dietz

(0:53)

Slå på ljud

Margaux Dietz berättade för första gången om pojkvännen Seán Canning i januari tidigare i år, efter att ha hintat ett tag om att hon träffat någon hon blivit kär i. En månad senare möttes vi av att Seán friat till Margaux, och i ett inlägg på Instagram förklarade Margaux att ”det är lätt om det känns rätt”.

Därefter har paret gått i bröllopstankar och planerat kring tid och plats för den stora dagen.

Margaux Dietz och Seán Canning bröt förlovningen

Men något bröllop kommer inte att bli av. I veckan gick Margaux Dietz ut och förklarade att relationen med Seán Canning fått ett slut.

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla. Ber därför både media och övriga att respektera att detta är allt vi vill säga om saken”, skrev Margaux i sin Instagram story.

Uppbrottet var ett gemensamt beslut

I en ny video på Youtube berättar hon mer om uppbrottet, och hur hon mår idag.

– Jag känner ändå att jag mår bra, det har varit lite jobbigt under hösten. Framför allt för att jag inte har kunnat vara helt ärlig med vad som händer. Men nu känner jag att jag börjar komma ut på andra sidan, säger Margaux.

Anledningen till att det tog slut var att det helt enkelt inte fungerade mellan dem.

– Det är jättetråkigt, men vi är fortfarande jättegoda vänner och jag hoppas verkligen att vi kommer att fortsätta vara det framöver. Tyvärr så funkade det inte, och jag hoppas bara att ni kan respektera det och vara snälla framöver och inte spekulera i olika saker. Vi har valt det här tillsammans och vi är som sagt goda vänner.

Foto: Instagram

Se också: 5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte visste
0:59

Efter reklamen: Se också: 5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte visste

(0:59)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Kändispar som gått skilda vägar 2021
Kändisar som har flyttat i år – spana in deras nya fantastiska hem
Margaux Dietz om erotiska romanen: ”Livrädd att pappa ska lyssna!”