margaux dietz

Margaux Dietz efter uppbrottet från Seán Canning: ”Jag är kär”

Under hösten gick Margaux Dietz och fästmannen Seán Canning skilda vägar. Nu berättar hon i en ny video på Youtube att hon är kär.
”Jag förstår inte varför allt ska vara så svårt”, säger hon.
TV: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier
0:53

Efter reklamen: TV: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

(0:53)

Slå på ljud

Under julens ledighet har Margaux Dietz och exet Jacob Liebermann befunnit sig i Sydafrika på semester, ihop med gemensamma sonen Arnold och Margaux familj bestående av bland annat mamma och bror.

Margaux och Jacobs separation

Margaux och Jacob gick skilda vägar i slutet av 2019, efter att ha gift sig tidigare samma år, under en vigsel som senare visade sig vara ogiltig. Efter separationen har relationen mellan de två varit svajig. Bland annat har de bråkat öppet i media om exponeringen av sonen Arnold, som tidigare ofta syntes i Margaux sociala medie-kanaler. Något som Jacob inte uppskattade.

I en ny video från semestern i Sydafrika på Margaux Youtube-kanal kan vi nu se att relationen mellan Margaux och Jacob är god. De skojar friskt om bland annat sitt bråk i media.

”Jag är väl inte den enda med kärleksbekymmer”

Efter separationen från Jacob hittade Margaux kärleken på nytt. I början av 2021 förlovade hon sig med Seán Canning, men under hösten fick även den relationen ett slut.

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla. Ber därför både media och övriga att respektera att detta är allt vi vill säga om saken”, skrev Margaux på Instagram, och förklarade senare i en video att det helt enkelt inte fungerat mellan henne och Seán.

Margaux Dietz och Seán Canning

Seán Canning och Margaux Dietz.

Men i den nya videon från Sydafrika svarar hon på ett gäng frågor, och besvarar om hon just nu är kär – vilket hon bekräftar att hon är.

– Ja, jag är kär. Men det är lite jobbigt. Det är väl en klassisk kärlek som är svår, och jag förstår inte varför allt ska vara så svårt. Men jag är väl inte den enda med kärleksbekymmer, säger hon.

Och om den kärleken handlar om Seán eller någon annan person nämner hon inte.

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som har gått
2:06

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som har gått

(2:06)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Margaux Dietz berättar sanningen bakom bilderna från frieriet
Några av kändisvärldens största snackisar 2021
Margaux Dietz: Därför gjorde jag och Seán Canning slut