Margaux Dietz och Seán Canning har gjort slut – berättar om uppbrottet

Margaux Dietz och Seán Canning har gjort slut – berättar om uppbrottet

Margaux Dietz och Seán Canning förlovade sig i februari i år. Men nu berättar Margaux att paret valt att gå skilda vägar. ”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig”, skriver hon.
6 snabba sexfrågor med Margaux Dietz
0:53

Efter reklamen: 6 snabba sexfrågor med Margaux Dietz

(0:53)

Slå på ljud

Margaux Dietz och Seán Canning gjorde sin kärlek offentlig i januari i år, då Margaux för första gången visade bilder på Seán i ett blogginlägg. Och månaden efter möttes vi av den glada nyheten att Seán friat till Margaux.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev hon på Instagram samtidigt som hon delade bilder från frieriet som skedde på Margaux takterass.

Planerade sitt bröllop

Efter det har paret gått i bröllopstankar, och i videor på Youtube har vi fått ta del av när de diskuterar allt ifrån tid och plats. Margaux och Seán var dock inte helt enigt vad gällde tidsplanen.

– Jag tycker att vi ska gifta oss sommaren 2022, så att vi hinner klämma ut ett barn där emellan, sa Seán medan Margaux istället ville gifta sig inom ett år.

Margaux har tidigare gift sig med Jacob Liebermann, ett äktenskap som inte var giltigt eftersom att Ebba Busch Thor utförde vigseln utan att vara en legitimerad vigselförrättare.

Margaux Dietz och Seán Canning har gjort slut

Men trots Margaux och Seáns bröllopsplanerande så kommer det inte att bli något bröllop. Paret har nu valt att gå skilda vägar. Margaux berättar om uppbrottet:

”Ibland blir livet inte som man har tänkt sig. Jag och Seán har valt att gå skilda vägar. Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla. Ber därför både media och övriga att respektera att detta är allt vi vill säga om saken”, skriver Margaux Dietz nu i en Instagram story.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: Intagram

Relaterade artiklar
Margaux Dietz om erotiska romanen: ”Livrädd att pappa ska lyssna!”
Kändisar som har flyttat i år – spana in deras nya fantastiska hem
Margaux Dietz: Så kommer nya husen i Sydafrika att se ut