Margaux Dietz om bröllopet: "Nu jäklar kör vi!"

Margaux Dietz om bröllopet: "Nu jäklar kör vi!"

Bloggerskan har nu bestämt datum för sitt bröllop – och det är faktiskt dags riktigt snart!

I slutet av december friade bloggerskan Margaux Dietz till sin pojkvän Jacob under en romantisk semester på Maldiverna. Jacob hade faktiskt tänkt fria själv under resan, men Margaux hann före.

– Det här är verkligen familjen annorlunda. Det här hade ju jag tänkt att göra, sa han i en vlogg från semestern som publicerats på Youtube.

Sedan dess har bröllopsplaneringen varit i full gång och faktum är att paret redan bestämt datum för den stora dagen. På sitt Instagramkonto avslöjar Margaux att de gifter sig den 22 mars, bara tre månader efter förlovningen.

Nu är det bråttom att ordna med såväl bröllopsklänning som lokal – och det har inte varit det enklaste. På bloggen skriver Margaux att hon och Jacob har tre lokaler som de är intresserade av. Hon berättar också att bröllopet kommer att äga rum nära Stockholm.

Eftersom vi ska ha destination unknown så vill jag inte berätta alltför mycket här på bloggen men jag kan säga att det vi letat efter är ställen i närheten till Stockholm som har plats för bra övernattning för 120 personer”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

Det var inte så lätt men det trodde vi inte heller men nu har vi faktiskt tre väldigt olika. men riktigt bra alternativ. Det som vi kom fram till idag är att alla tre ställena kan ett och samma datum så nu kan vi börja boka fotografer och allt som behövs PLUS skicka ut ”Save the date”. NU JÄKLAR kör vi!

Att det blir ett vinterbröllop inomhus tycker bloggerskan är riktigt skönt. Nu behöver hon inte oroa sig för vädret, men såklart är hon inte helt utan bröllopsnerver:

Det här känns fortfarande helt surrealistiskt, jag kan inte förstå att vi ska gifta oss!!!!! Nu ska det bli ett stökigt prinsessbröllop”, tillägger hon på bloggen.

Läs mer:

Här friar Margaux Dietz till sin Jacob – se videon

Ska du gifta dig 2019? Här är 18 brudklänningar du kommer vilja testa

Här köper du din drömklänning från Ida Sjöstedt!

Foto: Margaux Dietz//Instagram