vin diesel går med meadow walker till altaret

Meadow Walkers bröllop utan pappa Paul – Vin Diesel lämnade över vid altaret

Sju år efter pappa Pauls tragiska bortgång har Meadow Walker gift sig med sin kärlek Louis Thornton-Allan. På plats för att lämna över henne vid altaret var pappas bästa vän, skådespelaren Vin Diesel.
5 kändispar som gift sig i hemlighet
1:07

Efter reklamen: 5 kändispar som gift sig i hemlighet

(1:07)

Slå på ljud

Meadow Walker, 22, är den framlidne Fast & Furious-skådespelaren Paul Walkers enda barn. Dagar efter hennes 15-årsdag år 2013 dog pappa i en krasch med en Porsche Carrera GT i Santa Clarita, Kalifornien. Paul satt i passagerarsätet när bilens förare, hans vän racingproffset Roger Rodas, körde in i en lyktstolpe i över 150 km/h, varpå bilen exploderade. Även Roger avled av sina skador.

På årsdagen för pappas död i fjol skrev Meadow på Instagram att:

”Det är dumt att ha en dag för att minnas sorg. Idag så firar vi all den kärlek och lycka som du gav till oss och världen”.

I dagarna var det dags för Meadows egen stora dag, närmare bestämt bröllopsdag.

Meadow Walker gifte sig med Louis Thornton-Allan

Föremålet för Meadows stora lycka är den brittiska skådespelaren Louis Thornton-Allan, 24. Bröllopet mellan Meadow och hennes Louis ägde rum på en strand i Dominikanska republiken, och efterfesten ett par dagar senare i New York.

På plats för att skrida fram med Meadow till altaret i den traditionsenliga ”överlämningen” till den blivande maken, var trebarnspappan och skådisen Vin Diesel, 54. Vin och Paul Walker blev bästa vänner när de jobbade tillsammans med Fast & Furious-filmerna varför han nu tog Pauls plats i ceremonin.

På Instagram visar Meadow upp bilder från bröllopet:

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Vouge rapporterar att Meadow bar en brudklänning designad av sin vän Matthew Williams från Givenchy Haute Couture.

– Jag ville ha någonting tidlöst, chict och elegant, säger hon själv till Vogue.

Förlovade sig för två månader sedan

För samma tidning berättar Meadow om frieriet som var ett resultat av att hon och Louis kommit extra nära varandra under sin gemensamma coronakarantän i London. Förlovningen skedde för bara två månader sedan.

– Han ville inte vänta in den ring som vi hade tänkt på att designa så han friade med en ring som jag hade fått på jobbet samma dag. Det var så sentimentalt och gulligt. Jag hade inte önskat att det skett på något annat vis, säger Meadow till Vogue.

På Instagram visar Louis upp bilder från dagen där vi bland annat får se de slutgiltiga vigselringarna designade av Eduardo Saggese från Eclat Jewels:

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Louis familj kunde inte delta i bröllopet

Pandemin påverkade dessvärre gästlistan på bröllopet. Ingen av Louis familjemedlemar hade möjlighet att flyga till Dominikanska republiken och flertalet nära vänner fick också lov att tacka nej, berättar Meadow. Trots det är hon nöjd med dagen.

– Vi kunde inte ha föreställt oss att det skulle vara mer perfekt och personligt – och ärligt talat var det lättsamt och enkelt. Louis och jag visste exakt vad vi ville ha från början. Det var ett väldigt intimt firande, berättar hon.

För sina tre miljoner Instagramföljare har Meadow även postat en video från dagen:

Källa: Aftonbladet, E! Online, Vogue

Foto: Instagram

Relaterade artiklar
Se bilderna från Paris Hiltons möhippa med fästmannen
7 scener som fick oss att fulgråta och le på samma gång
Lily Collins firade smekmånaden i Sverige – här är platserna de besökte