Miffy Englefield, Jude Law

Sophie i The holiday har vuxit upp –här är Miffy Englefield idag

Det är 14 år sedan den populära julfilmen The Holiday hade premiär på bio. Vi alla minns nog Sophie, som är dotter till Jude Laws karaktär Graham. Men nu har den lilla tjejen växt upp och dessutom blivit mamma!
6 kändisar som gjort en stor utseendeförändring
Slå på ljud

Miffy Englefield, 21, slog igenom i och med hennes barnroll i julfilmen The Holiday. Då spelade hon den lilla tjejen Sophie, dotttern till Graham Simpkins, som spelades av Jude Law, 47.

Sedan dess har mycket hänt för barnstjärnan. Hon har varit med i flera brittiska tv-serier under årens lopp och nu har hon hunnit fylla 21 år och även blivit mamma till en liten dotter. Dottern är nu sju månader gammal och hon har fått namnet Frances "Frankie" Rosanna Lee Englefield.

”Frances Rosanna Lee Englefield föddes via akut kejsarsnitt, och väger strax över 6 kg.” meddelade hon på Instagram tre dagar efter dotterns födsel.

”Hon möttes av tårar, glädje och mer kärlek än vad man någonsin kan beskriva”, tillade Miffy i Instagram-inlägget.

Miffys familjelycka med dottern

Att dottern var efterlängtad står det inga tvivel om och Miffy har beskrivit hennes graviditet och Frankies första tid i livet som helt underbar.

”Vi har haft turen att få så otroligt bra stöd, kärlek och hjälp från så många olika personer genom hela min graviditet och Frankies födsel – för många för att kunna nämna några namn”, skrev Miffy då och fortsatte:

”För alla fina gåvor, varje meddelande, videosamtal och snälla gester ni har visat oss är vi oerhört tacksamma. Frankie har en stor familj som älskar henne och det är en galen blandning av massa vackra människor runt henne. Välkommen till världen kära Frankie, vi älskar dig”.

Så ser Miffy Englefield ut idag

Den folkkära skådespelerskan har ändrat stil under åren och det är nog inte många som skulle känna igen henne om man inte kollar noga. Tittar man nära så kan man fortfarande se lilla Sophie från The Holiday i henne. Idag har hon en lite mer rockig stil och sättet hon sminkar sig på får hennes ögon att tindra.

I en frågestund på Instagram nyligen, var det en följare som frågade om hon någonsin kommer gå tillbaka till sin naturliga blonda hårfärg. Men det är absolut inte något som finns på barnstjärnans agenda.

”Nej, aldrig i livet”, var hennes svar.

Miffy har nämligen färgat håret till en lite mörkare ton, som hon definitivt verkar gilla mer än sin naturliga.

”Jag kan verkligen inte stå ut med mitt råttfärgade hår”, förklarade hon.

Den nyblivna mamman har tidigare reflekterat över hennes utseende och hur det kan ha påverkat hennes karriär.

”Som vuxen har jag insett att regissörer inte allt för ofta söker personer som ser ut som mig för att spela roller. Trots att kroppsförändringar inte är sällsynta idag och det är mer accepterat än någonsin”, skrev hon på Instagram.

Miffy Englefield

Så här ser Sophie från The holiday ut idag!

Foto: TT

Foto: TT

LÄS MER:

Kenza Zouiten Subosics oro inför andra förlossningen efter ultraljudet

Sex and the city-Mirandas son Brady har vuxit upp – så ser han ut idag

Gravida Lisa Jönsson kritiseras för att hon skaffar barn utan partner