Miriam Bryant om panikångesten i tv

Miriam Bryant om panikångesten i tv

Miriam Bryant berättar nu om när hon i somras fick social panikångest under en intervju i direktsänd tv.
”Jag blev jätteskärrad för jag hade inga ord, och jag brukar ändå kunna hålla låda”, säger hon i podcasten Skalla dagen.
8 saker som du kanske inte visste om Miriam Bryant
1:03

Efter reklamen: 8 saker som du kanske inte visste om Miriam Bryant

(1:03)

Slå på ljud

Vi är vana att se artisten Miriam Bryant ta för sig och vara skojfrisk i intervjuer så väl som tv-program, inte minst i Så mycket bättre – programmet som gjorde henne folkkär. I somras när Miriam Bryant gästade Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde berättade hon under själva intervjun att hon var nervös. När hon nu gästar Mia Skäringers podcast Skalla dagen berättar hon vad som egentligen hände under det direktsända programmet.

– Där fick jag blackout. Jag var jättenervös, det kändes som att jag skulle hoppa från tian på Valhallabadet, säger hon och påpekar att det inte var Tildes fel att hon mådde som hon mådde.

”Jag fick social panikångest”

Mia Skäringer påpekar att det är självklart att man blir nervös när man inte befunnit sig i den situationen på över ett år, på grund av pandemin. Men Miriam Bryant beskriver det hela som ”social panikångest”.

– Det kanske är självklart. Jag blev jätteskärrad för jag hade inga ord, och jag brukar ändå kunna hålla låda. Jag vet inte, jag fick social panikångest och jag har aldrig varit med om det, säger Miriam Bryant.

Miriam Bryant är aktuell med ett nytt album som släpps i november.

Miriam Bryant om känslorna

– För första gången i mitt liv fattade jag att ”det är så här det känns att vara blyg”. För jag är inte så blyg på det sättet när det gäller att snacka. Ibland har jag tyckt att snack-delen, jag kan rädda upp ett dåligt uppträdande med det. Men jag hade sådan panne. Det enda jag kunde göra då, för jag har ingen roll tror jag att kliva in i, det enda jag kunde göra då var att lägga korten på bordet och säga ”fan jag är fett nervös”, fortsätter artisten berätta.

Men tog sig igenom både intervjun och ett musikframträdande därefter.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Därför har Miriam Bryant slutat dricka alkohol
Quiz: Har kändisarna haft en romans, eller känns det bara så?
Kändisarna svenska singlar drömmer om att dejta