Mischa Barton som spelar Marissa i The O.C. ska vara med i nya The Hills.

Mischa Barton medverkar i nya "The Hills: New Beginnings"

Realityserien "The Hills" gör comeback på MTV 2019, och Mischa Barton (aka Marissa Cooper i The O.C.) är med i produktionen. Även Heidi, Spencer, Audrina, Whitney och deras barn kommer att synas i serien som ska heta "The Hills: New Beginnings".

Nästa år bjuder på en nostalgitripp deluxe i och med att The Hills kommer tillbaka till MTV. Och även om de tidigare huvudpersonerna Lauren Conrad och Kristin Cavallari har tackat nej till att medverka i den nygamla serien framöver så har vi en hel del andra kära återseenden från The Hills att se fram emot – för att inte tala om Mischa Bartons intågande i detta dramatiska universum.

I dagarna bekräftade nämligen den tidigare The O.C.-stjärnan sin medverkan i realityserien som kommer att få namnet The Hills: New Beginnings. Det är förstås extra passande eftersom skaparna av Laguna Beach och The Hills ursprungligen inspirerades av The O.C. när de skapade realityserierna.

Vilken roll Mischa Barton kommer att få i gruppen är ännu inte känd, men enligt en källa till Pagesix ska hon ha hängt i The Hills-kretsar och på samma klubbar under tiden som realityserien var som mest populär.

Heide och Spencer Pratt (t.h.), Audrina Partridge och några av de andra deltagarna som kommer att vara med i nya The Hills.

Heidi och Spencer Pratt (t.h.), Audrina Partridge och några av de andra deltagarna som kommer att vara med i nya The Hills. Foto: IBL

Till de som gör comeback i The Hills-sammanhang hör Heidi och Spencer Pratt, Whitney Port, Audrina Patridge, Brody Jenner, Stephanie Pratt, Frankie Delgado, Justin ”Bobby” Brescia och Lauren Conrads ex-pojkvän Jason Wahler. Vi kan dock vänta oss en något förändrad dynamik i gruppen, så här 15 år senare, inte minst på grund av att flera av de medverkande har skaffat familj. Något som man hör Stephanie Pratt fundera kring i teaser-trailern, där hon säger:

”Det känns som att alla har vuxit upp. Det är märkligt.”

Heidi och Spencer har numera sonen Gunner (1 år), Audrina har dottern Kirra (2 år), Whitney Port har sonen Sonny (1 år) och Jason har dottern Delilah (1 år).

Nygifte Brody Jenner lämnade besked om sitt deltagande i The Hills: New Beginnings senare än de andra, och han gjorde på typiskt Brody-vis på Instagram:

Läs mer: 11 år senare – så gick det för The Hills-stjärnorna

Läs mer: Nu avslöjar The Hills-producenten att serien var fejk

Läs mer: The O.C. firar 15 år – här är sex oförglömliga scener från serien

Läs mer: 10 år sedan The O.C. – det gör skådisarna (och så ser de ut) i dag