Haley (Sarah Hyland), Alex (Ariel Winter) och lilla lillebror Luke (Nolan Gould)

Modern Family-stjärnan visar upp sin nya talang vid strippstången

Nu har det gått ett år sedan det sista avsnittet av Netflix långkörare Modern Family sändes, och nu visar den unga skådisen Nolan Gould på nya talanger. Se klippet där han bjuder på sensuella rörelser intill strippstången!
TV: Se 6 smarta Netflix-hacks
1:35

Efter reklamen: TV: Se 6 smarta Netflix-hacks

(1:35)

Slå på ljud

I elva säsonger fick tittarna följa Jay Pritchett och hans moderna och aningen komplexa familj som allt som oftast ställdes inför olika utmaningar samtidigt som deras vardagsliv skulle flyta på som vanligt i Los Angeles. Efter Netflix-succén Modern Family har de flesta skådespelarna valt att ta en liten jobbpaus.

Nolan Goulds liv efter Modern Family

I serien fick vi bland annat följa syskontrion Haley (Sarah Hyland), Alex (Ariel Winter) och lilla lillebror Luke (Nolan Gould)– vars föräldrar Claire och Phil Dunphy spelades av Julie Bowen och Ty Burrell.

Och Lille Luke... eller alltså Nolan Gould är inte så liten längre, under pandemin har skådisen passat på att lyfta diverse skrot. Och strax efter seriens sista avsnitt tog han också ett halvårs semester, berättar han i tidningen People.

Haley (Sarah Hyland), Alex (Ariel Winter) och Luke (Nolan Gould)

Syskontrion!

– Jag hade typ sex månader semester, men nu känner jag att det var dags att göra ett val vad gäller min karriär. Och en väg att gå var att ändra hur jag såg ut och min sinnesinställning, säger han och det fanns utrymme för typ två timmars träning om dagen eftersom han på grund av pandemin står utan skådis-jobb.

Nolan Gould läckra dans vid strippstången

Utöver att Nolan Gould sysselsatt sig med att bygga muskelmassa visar han nu även upp ännu en oanad talang. Och kanske även ett nytt karriärspår? I dagarna delade han nämligen med sig av ett klipp i vilket han dansar sensuellt kring en strippstång, och inlägget hyllas nu av massorna.

”Tragic Mike”, skriver Nolan Gould i början av inlägget som en flört till den populära filmen Magic Mike där vi får se Mike Lane (Channing Tatum) som kämpar med att betala sina räkningar genom tillfälliga arbeten, bland annat som strippa på en stor strippklubb.

”Min kropp är som Lego-klossar”

”Jag kommer möjligen radera det här inlägget men jag var ändå tvungen att dela med mig av mitt resultat under min absolut första poledanceing-kurs. Jag har alltid velat testa”, fortsätter han berätta intill klippet där vi får se skådisen flexa med både ben och armar. Samtidigt slår han skämtsamt ner på sig själv:

Jag är okoordinerad och oflexibel som fan. Min kropp är i princip gjord av Lego -klossar.”

Trots den svajiga självkänslan kring sin dans kring strippstången, får Nolan Gould hyllningar av flera människor som verkligen uppskattar hans dansnummer. ”Det här är rent GULD!”, skriver Glee-stjärnan Kevin McHale. Och den forna Disney-stjärnan Karan Brar gör klart att det är briljant.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)
TV: Så ser barnen från Modern Family ut i dag
0:51

Efter reklamen: TV: Så ser barnen från Modern Family ut i dag

(0:51)

Slå på ljud

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Barnen från Modern Family har vuxit upp – så ser de ut idag
Bella Hadid och 6 andra kändisars dubbelgångare från förr
Bianca Ingrosso ryter ifrån mot reklambluffen – fick fejkrumpa