molly sandén är glad

Molly Sandén sjunger i Netflix film om Eurovision Song Contest

Molly Sandén gör rösten till en av huvudrollerna i Netflix nya satsning. Snart kan vi se henne i samma film som Hollywoodstjärnorna Will Ferrell och Rachel McAdams.
10 serier med högsta betyg på IMDb
Slå på ljud

Under Eurovision Song Contest 2018 dök den amerikanska skådespelaren Will Ferrell plötligt upp på repetitionerna. Efter en hel del frågor, rykten och spekulationer visade det sig att han skulle göra en film om just Eurovision Song Contest.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Hollywoodstjärnan ska ha fått upp ögonen för musiktävlingen när hans svenska fru Viveca Paulin introducerade honom för den redan i slutet på 90-talet. Nu har han alltså både skrivit manus samt spelar huvudrollen i filmen Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga som har premiär på streamingtjänsten Netflix den 26 juni i år.

”Två småstadssångare tar chansen att uppfylla drömmen om att delta i världens största musiktävling. Med Will Ferrell och Rachel McAdams.” står det att läsa på Netflix hemsida.

Will Ferrell och Rachel McAdams gör musikvideo

Men redan förra helgen släppte Netflix en liten teaser på en av låtarna som kommer att vara med i filmen. I videon ser man hur Will Ferrell och Rachel McAdams rollkaraktärer sjunger låten Volcano man iklädda Game of Thrones-liknande kläder. Musikvideon är en parodi på hur låtarna i musiktävlingen brukar   se ut och låta.

Molly Sandén sjunger i Netflix nya film

Men när låten även släpptes på Spotify stod inte Rachel McAdams som duettpartner till Will Ferrell, istället stod namnet My Marianne att läsa. Omedelbart började rykten cirkulera om vem denna My Marianne kunde vara, och många spekulerade i om det kunde vara självaste Molly Sandén som låg bakom pseudonymen. Hennes fullständiga namn är nämligen Molly My Marianne Sandén.

Nu avslöjar Aftonbladet att ryktena stämmer. Genom den svenska artistens skivbolag bekräftas det att Molly Sandén är den som sjunger för Rachel McAdams i filmen om Eurovison Song Contest. Molly Sandén själv har ännu inte kommenterat det hela eller berättat varför hon valt att sjunga under pseudonym.

Foto: TT, Spotify, Youtube

LÄS MER: 

Molly Sandén öppnar upp om tuffa tiden: ”En tomhet”

Molly Sandéns nya erkännande om relationen med Danny

Netflix i maj 2020 – här är alla nya filmer och serier