Molly Sandén.

TT

Molly Sandén visar upp pojkvännen David Larson

För ganska precis ett år sedan bekräftade Molly Sandén att hon skaffat en ny pojkvän.
Nu visar hon och David Larson upp sig på röda mattan för första gången!
TV: Molly Sandén om att möta publiken igen: "Helt overkligt"
1:12

Efter reklamen: TV: Molly Sandén om att möta publiken igen: "Helt overkligt"

(1:12)

Det går bra för Molly Sandén nu! Tidigare i år gjorde hon ett bejublat framträdande på Oscargalans förshow där hon uppträdde med den nominerade låten Husavik från Eurovision song contest: The story of fire saga. Låten vann inte, men Molly vann i alla fall publikens hjärta och hon hyllades av kritiker. Tidningen Los Angeles times kallade henne bland annat för Sveriges svar på Adele, och på IMDB:s omröstning om bästa framträdande vann hon stort.

Hennes senaste album, Dom ska veta, har också hyllats och fått höga betyg av kritikerna. Och på Rockbjörnen blev hon utsedd till årets kvinnliga artist.

Och det är inte bara karriärmässigt som det går bra för Molly Sandén.

I september förra året berättade hon i Morgonpasset i P3 att hon skaffat en ny partner efter det uppmärksammade uppbrottet med Danny Saucedo.

Molly Sandén hand i hand med pojkvännen på röda mattan

Eftersom hon börjat ses allt flitigare med sin musikerkollega David Larson lade hennes fans ihop ett och ett och till sist bekräftade Molly Sandén att det var han som var den nya pojkvännen. De hade då varit ett par i ett år ungefär.

Nu har tiden gått och paret syns emellanåt tillsammans på sociala medier. Men det dröjde fram till i veckan innan de gick på ett offentligt evenemang tillsammans.

Det var under premiären av tv-serien Två systrar, baserad på Hannah Widell och Amanda Schulmans romantrilogi med samma namn, som Molly Sandén och David Larson kom hand i hand på röda mattan.

David Larson om relationen med Molly Sandén: ”Det är farligt”

Molly delade också en bild därifrån. David har en roll i serien, som huvudkaraktären Vanessas stora kärlek Martin.

I en intervju med Expressen berättar han att de fortsätter göra musik ihop, vilket fungerar bra även om det så klart också finns negativa saker med att arbeta tillsammans med sin partner.

– Hon är farlig också, för hon skriver ju ganska mycket om sitt privatliv i sina texter. Än så länge vet jag inte om hon har skrivit om oss eller om mig, men det hänger väl i luften kanske. Det är farligt, det där, säger han också.

Foto: TT

TV: Se Molly Sandéns stilresa genom åren
0:52

Efter reklamen: TV: Se Molly Sandéns stilresa genom åren

(0:52)

Relaterade artiklar

Molly Sandéns okända lillebror – uppdagades vid föräldrarnas skilsmässa

Molly Sandéns känga till managern efter succén på Oscarsgalan

Kändisarna svenska singlar drömmer om att dejta