Det kommer ett nytt avsnitt av Tiger King

Netflix bekräftar: Tiger King får en uppföljare

Ryktet stämmer – dokumentärserien Tiger King får ett uppföljande avsnitt. Det bekräftar Netflix.

Den 20 mars hade Tiger King premiär på Netflix, och redan efter tio dagar på streamingtjänsten hade dokumentärserien strömmats inte mindre än 34 miljoner gånger.

Den uppmärksammade produktionen är i sju delar – och nu står det klart att det även kommer att adderas ett specialavsnitt till serien. Det meddelar Netflix på Twitter.

The Tiger King and I – ett specialavsnitt av Tiger King som leds av Joel McHale och innehåller helt nya intervjuer med John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman, and Jeff and Lauren Lowe – har premiär den 12 april”.

 

 

Det uppföljande avsnittet går alltså under namnet The Tiger King and I och kommer att ledas av skådespelaren och komikern Joel McHale. I avsnittet kommer flera av personerna som synts i dokumentärserien att medverka och berätta om hur deras liv ser ut nu och vad som hänt sedan serien släpptes.

Om rivalen till huvudpersonen Joe Exotic, djurrättsaktivisten Carole Baskin, kommer att delta är dock inte säkert. Enligt Entertainment Weekly har hon tidigare tackat nej till att medverka.

Specialavsnittet släpps på Netflix den 12 april.

Det handlar Tiger King om

Huvudpersonen i Tiger King är Joseph ”Joe Exotic” Maldonado-Passage. En tigerfantast och före detta zoo-ägare i Oklahoma som för närvarande avtjänar ett 22-årigt fängelsestraff för sin delaktighet i mordkomplotten på rivalen Carole Baskin.

I dokumentären får vi även stifta bekantskap med andra tigerfantaster, däribland Doc Antle och Jeff Lowe.

Foto: Netflix

LÄS MER:

5 saker du inte visste om Tiger King på Netflix

Har du sett klart Tiger King på Netflix? Här är 26 memes du måste se

Redan sett Tiger King? Nu släpps The Innocence Files på Netflix

Mer nöjesinnehåll från oss på Baaam: