Annabelle Comes Home – och 61 andra nyheter som kommer till Netflix i april

Netflix i april 2020 – här är alla nya filmer och serier

Från efterlängtade tv-serier till nervkittlande filmer och intressanta dokumentärer. Här är alla nyheter på Netflix i april.

Letar du efter en ny bra serie att vila ögonen på, eller är du mer sugen på att titta på en spännande dokumentär? Oavsett vad har du hittat rätt. Här har vi nämligen samlat alla nyheter på Netflix i april.

Spana in listan nedan!


Filmer på Netflix – nyheter i april

Uppe på vallmokullen, 1 april

Uppe på vallmokullen är en animerad dramafilm av Studio Ghibli. Berättelsen handlar om Umi som lever tillsammans med sin farmor och sina syskon. Till minne av sin pappa hissar Umi en flagga utanför deras hus – varje morgon.

Det blåser upp en vind, 1 april

Jiros närsynthet gör det omöjligt för honom att uppfylla drömmen om att bli pilot. Den animerade filmen är producerad av Studio Ghibli.

Pompoko, 1 april

Även Pompoko är en animerad dramafilm producerad av Studio Ghibli. Berättelsen handlar om fredliga mårdhundsliknande varelser som huserar i skogarna utanför Tokyo. Frågan är om de kommer att överleva nära människorna börjar skövla deras skog?

När Marnie var där, 1 april

För att lindra sin astma ska Anna tillbringa sommaren på Hokkaido. Väl där träffar hon Marnie, en flicka som inte dömer utan låter henne vara precis som hon är – och de inleder en fin vänskap. Animerad dramafilm producerad av Studio Ghibli.

Ponyo på klippan vid havet, 1 april

Ytterligare en animerad dramafilm producerad av Studio Ghibli. Bygger på berättelsen om 5-årige Sôsuke som bor med sin mamma högt upp på en klippa vid havet.

Coffee & Kareem, 3 april

Coffee & Kareem är en fartfylld komedi som handlar om en inkompetent polis som tvingas slå sig samman med sin flickväns jobbiga son. I deras försök till att förenas uppdagar sig en kriminell konspiration.

Coffee & Kareem är en av alla nyheter på Netflix i april

Coffee & Kareem är en av många nyheter på Netflix i april.

Money Heist: The Phenomenon, 3 april

Den här filmen tittar på varför och hur fenomenet ”Money Heist” skapade en våg av entusiasm runt om i världen.

Get Him to the Greek, 10 april

Den aspirerande musikproducenten Aaron Green har endast 72 timmar på sig att transportera den vilda rocklegenden Aldous Snow från London till Los Angeles för en comebackkonsert. Kommer han att lyckas?

Tigertail, 10 april

I den spännande dramafilmen Tigertail får vi följa en man som funderar på sin förlorade ungdomskärlek och sin resa från Taiwan till USA. Därtill försöker han att återfå kontakten med sin dotter.

Love Wedding Repeat, 10 april

I den här kärleksfulla komedin står Jack i fokus. Han får nämligen uppleva flera olika versioner av samma dag på sin systers bröllop – något som gör att han tvingas ta itu med allt från jobbiga gäster och fullständigt kaos till en möjlig romans.

Love Wedding Repeat är en av många nyheter på Netflix i april 2020

Love Wedding Repeat är en av nyheterna på Netflix den här månaden.

Skolliv, 10 april

Skolliv utspelar sig i ett av Paris fattigaste områden, och handlar om en skolkurator som försöker hjälpa socialt missgynnade elever. Samtidigt brottas hon med sina egna svårigheter.

I ringens rampljus, 10 april

Sportkomedi som handlar om en ung kille hittar en magisk mask som ger honom superkrafter.

Annabelle Comes Home, 14 april

En skräckhistoria om demondockan Annabelle som blir inlåst i paret Warrens samlarrum. Väl där väcker hon liv i de andra inlåsta onda andarna – som tillsammans bestämmer sig för ett och samma offer: nämligen Warrens dotter och hennes vänner.

Annabelle Comes Home är en av många nyheter på Netflix i april 2020

Annabelle Comes Home visas på Netflix i april.

Upgrade, 14 april

I den här thrillerfilmen får vi se hur Greys liv hastigt och drastiskt förändras i samband med att hans fru blir mördad. I jakten på hämnd får han ett erbjudande om att operera in ett chip i nacken som kan ta över hans kropp och ge den extraordinära egenskaper.

Sergio, 17 april

Sergio är en verklighetsbaserad film som utspelar sig i kölvattnet av USA:s invasion av Irak, och handlar om hur FN-diplomaten Sergio Vieira de Mello ställs inför sitt livs svåraste uppdrag.

Sergio är en av många nyheter på Netflix i april

Filmen Sergio kommer till Netflix i april.

Betongrus, 17 april

Verklighetsbaserad dramafilm som handlar om uppkomsten och fallet av två fastighetsbedragare i Tyskland.

Ondskans arv, 17 april

När kriminalinspektör Amaia Salazar återvänder till Baztandalen för att lösa ett nytt fall upptäcker hon att det har koppling till tidigare arbeten som hon tagit sig an.

Jord och blod, 17 april

Said driver sedan många år tillbaka ett sågverk, och hans anställda är före detta ungdomsbrottslingar. En dag får han dock ovälkommet besök – av en kartell.

El silencio del pantano, 22 april

En framgångsrik brottförfattare blir plötsligt involverad i ett kidnappningsfall – och då upptäcker han korrupta band mellan politiker och den lokala maffian i Valencia, Spanien.

The Plagues of Breslau, 22 april

Efter att en kropp har hittats sydd inuti en kohud kommer en Wrocaw-detektiv på att mördaren troligtvis försöker återskapa tidigare brott från 1700-talet.

Extraction, 24 april

Actionthriller med ingen mindre än Chris Hemsworth i huvudrollen. Handlar om en orädd soldat som tar sig an sitt livs farligaste uppdrag – att frita den kidnappade sonen till en gangsterboss.

Extraction är en av många filmer som kommer till Netflix i april 2020

Chris Hemsworth spelar huvudrollen i Extraction.

Rika på kärlek, 30 april

Teto sätter sig i en besvärlig knipa när han ljuger om sitt ursprung och blir kär i Paula.

Dangerous Lies, 30 april

När Katie jobb som vaktmästare på ett stort gods i Chicago blir hon nära vän med ägaren – och när han plötsligt går bort namnger han henne som sin enda arvtagare.


Serier på Netflix – nyheter i april

Nailed It!, 1 april

Säsong 4

Nailed It! är ett tävlingsprogram som går ut på att misslyckade amatörbagare försöker återskapa ätbara mästerverk. I prispotten ligger 10 000 dollar.

Sunderland ’Til I Die, 1 april

Säsong 2

Dokumentärserien Sunderland ’Til I Die handlar om den engelska fotbollsklubben Sunderland som hoppas komma på benen igen och lyckas ställa saker och ting till rätta.

La casa de papel, 3 april

Säsong 4

Kuppen mot det Kungliga spanska myntverket börjar plötsligt lossna, men samtidigt blir det tydligt att liv faktiskt står på spel. Rånarna tvingas därför skrämma iväg fiender – från både insidan och utsidan av banken.

Brews Brothers, 10 april

Säsong 1

Komediserien Brews Brothers handlar om två bröder som är experter på att brygga öl. Problemet är bara att de har stora problem med att hålla sams.

Brews Brothers är en av nyheterna på Netflix i april 2020

Brews Brothers är en ny komediserie på Netflix.

Outer Banks, 15 april

Säsong 1

När ett kompisgäng upptäcker en sedan länge begravd hemlighet leder det till att en serie händelser sätts igång – och vännerna ges möjligheten att få ta del av ett oförglömligt äventyr.

Fary: Hexagone, 16 april

Säsong 2

I den andra säsongen av Fary: Hexagone återvänder stjärnkomikern Fary för att berätta om sin komplicerade relation till tro, sociala medier, beatboxing – och hemlandet Frankrike.

Fauda, 16 april

Säsong 3

Dramaserie som handlar om den pensionerade israeliska agenten Doron som åter gett sig ut på uppdrag. I säsong tre snärjer han bland annat en ung boxare.

#blackAF, 17 april

Säsong 1

Komediserie som passar hela familjen. Handlar om Kenya Barris och Rashida Jones, och är inspirerad av Barris egna liv.

Too Hot to Handle, 17 april

Säsong 1

Amerikansk realityserie som bygger på kärlek, sex och frestelse. Frågan är nämligen om deltagarna lyckas motstå lusten för en stor summa pengar, eller om åtrån vinner?

El Dragón: En krigares återkomst, 17 april

Säsong 2

I den här mexikansk dramaserien får vi bland annat följa Hectors jakt på en förklaring till mordet på sin syster.

Hyena, 18 april

Säsong 1

Två rivaliserande advokater river isär allt som står i vägen för deras ambitioner och framgång i denna serie.

Hi Bye, Mama!, 19 april

Säsong 1

När en död kvinna plötsligt får chansen att återvända till livet blir det en rejäl chock för hennes numera omgifte maken och deras lilla dotter.

Hi Bye, Mama! kommer till Netflix i april 2020

Hi Bye, Mama! kommer till Netflix i april.

Cooked with Cannabis, 20 april

Säsong 1

Cooked with Cannabis är ett nytt matlagningsprogram som går ut på att laga mat med cannabis som huvudråvara. Maten som kockarna tillagat ska sedan provsmakas av kända middagsgäster.

The Midnight Gospel, 20 april

Säsong 1

Vuxenanimation om en man som ger sig ut på en resa och ställer existentiella frågor om livet, döden och allt däremellan.

Absurd Planet, 22 april

Säsong 1

I den här vetenskapsserien ges tittarna möjligheten att komma närmare några av världens mest otroliga djur.

Win the Wilderness, 22 april

Säsong 1

I Win the Wilderness tävlar sex par mot varandra – med målet att bevisa vilka som är mest lämpliga att överleva i vildmarken.

The House of Flowers, 23 april

Säsong 3

Det är dags för en tredje säsong av den mörka komediserien om en förmögen och hemlighetsfull familj från Mexiko City.

After Life, 24 april

Säsong 2

I den fiktiva lilla staden Tambury arbetar Tony som journalist på lokaltidningen. I serien får tittarna följa hans kamp mot sorgen efter fruns bortgång.

After Life är en av nyheterna på Netflix i april 2020

After Life är en känslosam serie med mycket humor.

Never Have I Ever, 27 april

Säsong 1

En komediserie inspirerad av Mindy Kalings egen barndom. Handlar om hur det är att växa upp som en första generationens indisk-amerikansk tonårstjej.

Never Have I Ever kommer till Netflix i april 2020

Serien Never Have I Ever har premiär på Netflix i april.

Nadiya’s Time to Eat, 29 april

Säsong 1

Matlagningsserie med Nadiya Hussain i spetsen. Passar hela familjen.

Extracurricular, 29 april

Säsong 1

En begåvad skolelev är fast besluten att skapa ett bättre liv åt sig själv, och ger sig därför in i en värld av riskfylld kriminalitet för att kunna betala för college.

Summertime, 29 april

Säsong 1

Ny serie inspirerad av Federico Moccias böcker. Bygger på berättelsen om Summer, som törstar efter att lämna sin lilla stad och få upptäcka världen – på riktigt.

Summertime kommer till Netflix i april

Summer är huvudkaraktären i serien Summertime.

The Victims’ Game, 30 april

Säsong 1

Efter att ha förstått att sin främmande dotter har koppling till flera mystiska mord riskerar en kriminaltekniker med Aspergers syndrom allt för att lösa saken. Hur ska det gå?

The Forest of Love: Deep Cut, 30 april

Säsong 1

När en karismatisk bedragare och ett filmteam träffar två känslomässigt skärrade kvinnor visar det sig att absolut ingenting är som det verkar ha varit.

Terrace House: Tokyo 2019–2020, datum ej satt

Säsong 3

Sex främlingar delar hus i Tokyo, med den gemensamma nämnaren att de letar efter kärlek. Det finns inget manus, så vad som kommer att hända härnäst är helt upp till dem.

The Circle Game, datum ej satt

Säsong 1

Välja att vara sig själv, eller någon annan? Spelarna måste bestämma sig i jakten på pengar.

The King: Eternal Monarch, datum ej satt

Säsong 1

Koreansk kärleksserie i 16 delar. Med bland andra Lee Min Ho, Kim Go Eun, Woo Do Hwan, Kim Kyung Nam och Jung Eun Chase i rollerna.


Dokumentärer på Netflix – nyheter i april

How to Fix a Drug Scandal, 1 april

Två kemister begår ett revolutionerande brott som förlamar rättssystemet i en hel delstat – och får advokater, tjänstemän och tusentals intagna att ifrågasätta rättvisan.

LA Originals, 4 april

Estevan Oriol och Mister Cartoon är kända för sin anknytning till chicanokulturens gatu- och hiphopscen. Här får man möjligheten att följa deras resa från begåvade konstnärer till kulturpionjärer.

The Innocence Files, 15 april

Dokumentärserie i nio avsnitt med fokus på att utforska främmande fall – och vända orättvisa övertygelser.

Circus of Books, 22 april

Det anspråkslösa paret Karen och Barry Mason drev under fyra årtionden Circus of Books, en porrbutik i Los Angeles – som blev en samlingsplats för HBTQ-personer.

I självförsvar: Historien om Cyntoia Brown, 29 april

16-åriga Cyntoia Brown blir dömd till livstids fängelse, men snart väcks frågetecken kring både hennes förflutna och lagstiftningen. Frågan är om hon är skyldig?

Circus of Books kommer till Netflix i april 2020

Circus of Books är en dokumentär om paret Karen och Barry Mason.

A Secret Love, 29 april

1947 förälskar sig kvinnorna Pat Henschel och Terry Donahue i varandra. Något som blir början på en 65 år lång kärlekshistoria – och en kamp mot fördomar.


Komedispecialer på Netflix – nyheter i april

The Iliza Shlesinger Sketch Show, 1 april

Komikern Iliza Shlesinger delar med sig av allt från knäppa karaktärer till snabba kommentarer och snack om populärkultur.

David Batra: Elefanten i Rummet, 1 april

Den hyllade komikern David Batras föreställning Elefanten i rummet är Netflix första svenska standup-special. Handlar bland annat om hans fru, den förra moderatledaren Anna Kinberg Batra.

Chris D’Elia: No Pain, 14 april

Chris D’Elia intar scenen och delar med sig av sina tankar om allt från självcensur till problematiska delfiner.

Mauricio Meirelles: Levando o Caos, 16 april

David Batra: Elefanten i Rummet kommer till Netflix i april 2020

Elefanten i Rummet är en humorshow av David Batra.

Den brasilianska komikern Mauricio Meirelles uppträder med en stand up-special i São Paulo.

Middleditch & Schwartz, 21 april

Komedishow med Thomas Middleditch och Ben Schwartz i spetsen. Föreställningarna bygger på slumpmässiga publikförslag.

Yours Sincerely, Kanan Gill, 24 april

Komikern Kanan Gills jämför målen han som tonåring skrev ner till sitt framtida jag med hur livet faktiskt ter sig i dag.

Foto: Netflix, TT

LÄS MER:

HBO i april 2020 – här är alla nya filmer och serier

Smarta funktionen gör att du kan kolla Netflix med vännerna

17 riktiga feel good-filmer som du kan se på Netflix

Netflix hårt belastat – tvingas sänka bildkvaliteten