Nya serier och filmer på Netflix i december 2019

Netflix i december 2019 – här är alla nya filmer och serier

Ny månad betyder som vanligt nytt material på Netflix – och bland nyheterna den här gången hittar vi allt från klassiska julfilmer till spännande true crime-dokumentärer. Här är alla serier och filmer samlade!

Törstar du efter en ny bra serie att plöja, eller är du mer sugen på att vila ögonen på en häpnadsväckande dokumentär? Oavsett vad har du hittat rätt. Netflix har nämligen flera lovande nyheter i december månad.

Här är hela listan!

Filmer på Netflix – nyheter i december

6 Underground

Nervkittlande film med fokus på action. Skådespelaren Ryan Reynold spelar huvudrollen, och filmen är skapad av Transformers-regeissören Michael Bay.

Datum: 13 december

12 strong

Amerikanska elitsoldater skickas till Afghanistan som första förbandet efter terrordåden i New York den 11 september 2001.

Datum: 1 december

A christmas prince: The royal baby

Julen står runt hörnet och drottning Amber måste kämpa för att rädda sin familj och sitt kungarike genom att lösa en gäckande gåta. Lagom till jul väntas dessutom en kunglig bebis i Aldovia.

Datum: 5 december

Dansa med mig

Vackert kärleksdrama om en ung talangfull dansare som undervisar på en prestigefull balettskola i Paris – och plötsligt blir kär i en aspirerande ballerina.

Datum: 4 december

Dead kids

Mark börjar umgås med en grupp asociala ungdomar som planerar att kidnappa skolans snorkige rikemansson. Deras plan får dock dödliga konsekvenser.

Datum: 1 december

El Vecino – Grannen

Säsong 1

Precis innan Javier blir en superhjälte har han stora problem med både vuxenlivet och flickvännen. Berättelsen är baserad på Pepo Pérez och Santiago Garcías hyllade serietidning.

Datum: 31 december

Grease

Klassiker som aldrig blir tråkig. Återvänd till high school med Pink Ladyn Sandy, ledaren för tuffingarna T-Birds Danny – och självklart en rockande skådespelarensemble.

Datum: 1 december

Hot Gimmick: Girl Meets Boy

Hatsumi och hennes familj lever ett normalt liv – men så plötsligt händer något som förändrar allt. Hennes granne börjar nämligen att utpressa henne och tvingar henne att vara hans tjänare.

Datum: 28 december

I, Tonya

Tidernas största OS-skandal skildras i denna film. Handlar om hur den lovande konståkaren Tonya Hardings ex-make planerar att bryta benet på hennes konkurrent. Men hur mycket vet Tonya egentligen?

Datum: 1 december

Marriage Story

Den prisbelönta filmskaparen Noah Baumbach står bakom denna film som handlar om ett äktenskap i kris och en familj som kämpar för att hålla ihop.

Datum: 6 december

Mission: Impossible – Fallout

Ethan Hunt åker på en yrkesmässig baksmälla när han bestämmer sig för att rädda sitt team i stället för ett stulet plutonium. Följden blir att han står inför ett race mot klockan.

Datum: 10 december

Pedros andra chans

Musikfilm om den legendariske sångaren Pedro Infante, och det faktum att han inte släpps in i himlen utan endast skickas tillbaka till jordelivet för att ändra sin manschauvinistiska attityd.

Datum: 24 december

Porta dos Fundos: Kristi första frestelse

Den uppskattade komikerduetten är tillbaka med ännu en bibelparodi. Nu får man följa när Jesus ska fira sin 30-årsdag – och väljer att ta med sig en oväntad gäst hem till familjen.

Datum: 3 december

The App

Nick är i Rom för att filma sin första film, men blir samtidigt besatt av en dejtingapp som skickar honom in i en självförstörande spiral.

Datum: 26 december

The Godfather

Prisad klassiker som är baserad på Mario Puzos hyllade roman om maffiapatriarken Don Corleones och hans familjs liv. Filmen finns i tre delar.

Datum: 1 december

The Godfather: Del två

Den andra filmen handlar om hur Don Vito Corleone kommer till makten – och hur Michael Corleone blir ny maffiaboss.

Datum: 1 december

The Godfather: Del tre

Den tredje och sista filmen handlar om Michael Corleone som drömmer om att göra enbart lagliga affärer. Han letar efter sin efterträdare, och det kan bli brorsonen Vincent. Men det valet kan medföra att Michaels dröm om respekt och anseende förvandlas till ett blodigt inferno.

Datum: 1 december

The Post

The Washington Posts ägare står inför ett dilemma som kommer ha ödesdigra konsekvenser hur de än gör. Året är 1971, och tidningen måste välja mellan att blidka maktens män eller äventyra tidningens framtid genom att stå upp för sanningen.

Datum: 1 december

The Two Popes

Film om en intim skildring av en historisk vändpunkt för den katolska kyrkan. I huvudrollerna syns Anthony Hopkins och Jonathan Pryce.

Datum: 20 december

Serier på Netflix – nyheter i december

Apache: Berättelsen om Carlos Tevez

Säsong 1

Serie som visar Carlos Tevez liv, från tuffa förhållandena i Argentinas Fuerte Apache till fotbollsvärldens absoluta topp.

Datum: 5 december

Chief of Staff

Säsong 2

Jang Tae-jun arbetar som stabschef i Sydkoreas nationalförsamling, något som ger honom stort inflytande bakom kulisserna – och hans ambitioner vet inga gränser.

Datum: 17 december

Det var en gång en gång till

Säsong 1

Vincent Dauda har fortfarande inte återhämtat sig efter sin separation. Men så plötsligt får han ett mystiskt paket som eventuellt ger honom chansen att bli tillsammans med sitt ex igen.

Datum: 19 december

Home for christmas/Hjem til jul

Säsong 1 

Efterlängtad norsk originalserie med Felix Sandman i en av rollerna. Handlar om sjuksköterskan Johanne, 30, och hennes intensiva jakt på en ny pojkvän att visa upp för familjen i jul.

Datum: 5 december

Huset fullt

Säsong 5 

Klassikern återvänder i en femte säsong, och familjen Tanners äventyr fortsätter när Jimmy och Steph tar med sin nya bebis hem till föräldrarna.

Datum: 6 december

Juldagarna

Säsong 1

Fyra systrar bestämmer sig för att ta itu med diverse familjehemligheter, och firar jul tillsammans vid tre olika tillfällen i livet.

Datum: 6 december

Lost in space

Säsong 2

I säsong två av denna serie återvänder familjen Robinson för att fortsätta sin kamp att mot alla odds överleva och fly medan de förlorat i rymden.

Datum: 24 december

Magic for humans

Säsong 2

Följ med när Justin Willman får folk att häpna med sitt klassiska trolleri och sin klockrena humor.

Datum: 4 december

O Escolhido

Säsong 2 

När läkarna återvänder strömmar världen in i den en gång stängda byn Aguazul, och en journalist lovar att berätta ”den utvalda” historien.

Datum: 6 december

Soundtrack

Säsong 1

Romantisk dramaserie i musikens tecken. Handlar om kärleken som förbinder en eklektisk grupp människor i Los Angeles.

Datum: 18 december

The Gift 

Säsong 1

Spännande serie om en arkeolog som hittar en mystisk koppling till en ung målare – och ger sig ut på en resa för att avslöja hemligheterna i sitt förflutna.

Datum: 27 december

The Road to Love

Säsong 1

Komediserie som handlar om en lastbilsfamilj som plötsligt slås i spillror. Dottern hamnar nämligen i bråk med sin pappa och blir utslängd, något som leder till att hon måste ta tag i sitt liv och klara sig själv.

Datum: 4 december

The Witcher

Säsong 1

Häxan Geralt är en en muterad monsterjägare som kämpar för att hitta sin plats i världen. En värd där människor mer ofta än sällan visar sig vara mer onda än djur.

Datum: 20 december

Triad Princess

Säsong 2

När dottern till en gangsterboss säger ja till ett jobb som livvakt händer både det ena och det andra.

Datum: 6 december

Ultraviolet

Säsong 2

Ett gäng amatördetektiver väljer att använda sig av teknologi för att lösa brott – och skaffar samtidigt knasiga vänner i sin kamp för rättvisa.

Datum: 19 december

Virgin River

Säsong 1

Serie som handlar om en sörjande specialistsjuksköterska som söker efter en nystart. Hon flyttar därför från Los Angeles till en mindre stad i norra Kalifornien – där hon möts av många olika överraskningar.

Datum: 6 december

V Wars

Säsong 1

En mystisk sjukdom förvandlar offren till blodtörstande vampyrer, samtidigt som två vänner hamnar på olika sidor i konflikten mellan människor och vampyrer. Hur ska det gå?

Datum: 5 december

You

Säsong 2

I säsong två av den hyllade serien You ser vi Joe flytta till en annan stad, i hopp om att få börja om på nytt. Men frågan är om hans förflutna kommer att komma i kapp honom?

Datum: 26 december

Ödets lågor

Säsong 1

Året är 1897 och en förödande brand i Paris formar tre kvinnors öden – som numera handlar om identitetsstöld, förbjuden kärlek, svek och frigörelse.

Datum: 26 december

Dokumentärer på Netflix – nyheter i december

After the raid

En stor invandringsattack i en liten stad i Tennessee lämnar efter sig ett emotionellt nedfall – liksom frågor om rättvisa, tro och mänsklighet.

Datum: 19 december

Kevin Hart: Don’t F**k This Up

Serie där komikern Kevin Hart dokumenterar olika problem med karriären och sitt äktenskap. Därtill försöker han lyfter sitt team, rätta till gamla misstag och bygga sitt varumärke.

Datum: 27 december

Tassarna bort från katterna: Nätjakten på en mördare

Obehagliga videofilmer online driver en grupp amatörer på nätet till att göra hemska saker, och utföra flera brott.

Datum: 18 december

The Confession Killer

The Confession Killer handlar om Henry Lee Lucas som i början på 1980-talet erkände över 600 mord i USA. Serien granskar sanningen – och de skrämmande konsekvenserna.

Datum: 6 december

Barnfilmer på Netflix – nyheter i december

Alexa & Katie

Säsong 3

Tonårsserie om Alexa som kämpar med att försöka lägga cancern bakom sig, samtidigt kommer Katie behöva allt stöd hon kan få från sin bästa vän.

Datum: 30 december

Fast & Furious Spy Racers

En grupp tonåringar infiltrerar en racingliga som kontrolleras av en organisation med lömska planer på att ta över världen – något som resulterar i att de får vara med om ett fartfyllt äventyr.

Datum: 26 december

Paddington 2

Paddington har kämpat för att kunna köpa den perfekta presenten till tant Lucy. Men gåvan blir olyckligtvis stulen – och Paddington måste nu ge sig ut på nya äventyr för att leta rätt på den igen.

Datum: 15 december

På fria vidder: Spirit får julkänslor

Ett stenras och en intensiv snöstorm gör det svårt för Lucky och hennes vänner – som tvingas lista ut ett nytt sätt att ta sig hem i tid till jul. Kommer de hinna?

Datum: 6 december

Team Kaylie: Del 2

När superstjärnan Kaylie Konrad döms till samhällstjänst tvingas hon byta ut sina fans mot en grupp mellanstadieelever. Hur ska det gå?

Datum: 2 december

Återförenade: Jul

M’Dear och hennes systrar kämpar för att kunna uppträda tillsammans i kyrkan, och under tiden delar deras morfar med sig av en viktig lärdom.

Datum: 9 december

Foto: Netflix

Läs mer:

HBO i december 2019 – här är alla nya dokumentärer och serier