Netflix i mars 2020 – här är alla nya filmer och serier

Netflix i mars 2020 – här är alla nya filmer och serier

Ny månad betyder som vanligt nytt material på Netflix – och bland titlarna den här gången hittar vi allt från kultfilmen Mean Girls till den Emmy-belönade serien Ozark. Här är alla serier och filmer samlade!

Törstar du efter en ny bra serie att plöja, eller är du mer sugen på att vila ögonen på en häpnadsväckande dokumentär? Oavsett vad har du hittat rätt. Netflix har nämligen flera lovande nyheter i mars månad.

Här är hela listan!

Filmer på Netflix – nyheter i mars

Mean Girls, 1 mars

Mean Girls kommer till Netflix i mars 2020

Mean Girls med bland andra Lindsay Lohan.

Kultfilmen Mean Girls kommer till Netflix! Handlar om Cady (Lindsay Lohan) som flyttar från Afrika till USA och tvingas inse att livet på high school kan vara riktigt hänsynslöst.

Pineapple Express, 1 mars

Actionfilm i regi av David Gordon Green. Handlar om den haschrökande delgivningsmannen Dale som plötsligt blir vittne till ett mord som begås av en knarkkung.

On Chesil Beach, 1 mars

Dramafilm med fokus på kärlek. Handlar det nygifta paret Florence och Edward, och utspelar sig 1962 innan den sexuella revolutionen sveper in över västvärlden.

Taxi 5, 1 mars

Fransk actionfilm från 2018. Handlar bland annat om Sylvain Marot som mot sin vilja blir förflyttad till lokalpolisen i Marseille.

Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis, 3 mars

Standup-program där Taylor Tomlinson utforskar vad som återstår när man är för gammal för att festa men för ung för att skaffa familj.

Professor Marston and the Wonder Women, 4 mars

Professor Marston and the Wonder Women på Netflix i mars 2020

Professor Marston and the Wonder Women handlar bland annat om kärlek och kamp.

Den sanna berättelsen om skapandet av en ikonisk superhjälte, men även historien om tre personers kärlek och kamp för frihet.

I am Jonas, 6 mars

Fransk film om Jonas som inte kan glömma sitt turbulenta förflutna, då han som tonåring inledde en romans med den impulsive men oemotståndlige Nathan.

Guilty, 6 mars

Dramafilm som handlar om när en populär collegekille anklagas för våldtäkt av en mindre omtyckt student. Samtidigt försöker hans flickvän hitta sanningen bland alla motstridiga versioner av händelsen.

Spenser Confidential, 6 mars

Mark Wahlberg spelar den före detta polisen Spenser som slår sig samman med boxaren Hawk för att avslöja en omfattande intrig kopplad till två polismord.

El silencio de la ciudad blanca, 6 mars

El silencio de la ciudad blanca på Netflix i mars 2020

El silencio de la ciudad blanca visas på Netflix i mars.

Thriller om en polis som återvänder till Vitoria-Gasteiz för att försöka lösa en rad olika mord som till beskrivningen liknar dåden som en seriemördare ska ha begått.

Sitara: Let Girls Dream, 8 mars

Kort stumfilm som utspelas i 1970-talets Pakistan. Handlar bland annat om 14-åriga Pari som drömmer om att bli pilot. Hennes pappa har dock helt andra planer.

Marc Maron: End Times Fun, 10 mars

Humorprogram där Marc Maron snackar om både politik, kändisliv, religion och teknik.

Lost Girls, 13 mars

En mammas jakt efter sanningen om vad som hänt hennes försvunna dotter visar sig avslöja en rad mord. Baserad på en sann händelse.

Disobedience, 15 mars

Dramafilm om en kvinna som återvänder till den församling hon en gång uteslutits från för att hon där blev kär i en annan kvinna. Deras passion väcks till liv när de ses igen och de tvingas kämpa mot religionens makt.

Bert Kreischer: Hey Big Boy, 17 mars

Ståuppspecial med Bert Kreischer som berättar mer om föräldraskap och familjeliv.

Nobody’s Fool, 18 mars

Nobody's Fool visas på Netflix i mars 2020

Komedin Nobody’s Fool bjuder på både skratt och spänning.

Komedi om Tanya som släpps ut ur fängelse och flyttar in hos sin syster Danica. Där upptäcker hon snart att systern är i ett onlineförhållande – och att killen hon är med inte alls verkar vara den han utger sig för att vara.

Altered Carbon: Resleeved, 19 mars

Animerad film där Dai Sato, hjärnan bakom Cowboy Bebop, fortsätter att utforska och expandera Altered Carbons universum.

Ultras, 20 mars

Italienskt drama som utspelar sig de fem sista veckorna av ett fotbollsmästerskap. Handlar om vänskap över generationsgränserna.

Maska, 20 mars

Maska har premiär på Netflix i mars

Maska handlar om en oväntad romans.

Romantisk komedi om en ung man som drömmer om att bli filmstjärna. En oväntad sommarromans förändrar dock allt.

The Platform, 20 mars

Kritikerrosad film som kretsar kring en betongplatta med mat som hissas ner, våning för våning, i ett fängelse. Fångarna längst upp får mat. De nedanför är hungriga och desperata.

Sol Levante, 23 mars

Ett experimentellt projekt mellan Netflix och Production I.G där man satsat på att producera världens första animekortfilm i 4K HDR – ritad för hand.

Curtiz, 25 mars

Dramafilm om den arroganta och drivna filmregissören Michael Curtiz som arbetar med produktionen av filmen Casablanca 1942.

The Occupant (Hogar), 25 mars

En arbetslös direktör tvingas sälja sin lägenhet, men när han upptäcker att han fortfarande har nycklarna kvar blir han besatt av familjen som flyttat in.

The Decline, 27 mars

När Antoine deltar i ett överlevnadsprogram som lär ut hur man förbereder sig för världens undergång inträffar en katastrof som ingen kunde förutse.

Uncorked, 27 mars

En ung man väcker sin pappas ogillande när han följer sina sommelierdrömmar istället för att jobba för familjens grillrestaurang.

Mark of Devil, 27 mars

När två systrar öppnar en bok släpper de lös en djävulsk varelse. Nu är deras enda räddning en präst som tampas med egna demoner.

The Condemned 2, 31 mars

The Condemned har premiär på Netflix i mars

The Condemned visas på Netflix i mars.

En före detta prisjägare förvandlas till den jagade och måste kämpa för sitt liv när han luras in i ett direktsänt spel på liv och död.

Serier på Netflix – nyheter i mars

Better Call Saul, 3 mars

Säsong 5

Det är dags för den femte säsongen av succéserien Better Call Saul att ha premiär. I den Emmy-nominerade berättelsen får vi bland annat följa Jimmy McGill som bytt namn till Saul Goodman

Paradise PD, 3 mars

Säsong 2

Räkna med skarpa fejder och fräcka intriger när berättelsen om den animerade staden Paradise och dess inkompetenta poliskår återvänder till tv-rutan.

Castlevania, 5 mars

Säsong 3

I den tredje säsongen av Castlevania kan vi se fram emot allt från mystik, mord och kaos till fler vampyrer. Serien baseras på de klassiska tv-spelen med samma namn.

The Protector, 6 mars

The Protector har premiär på Netflix i mars

En ny säsong av The Protector kommer äntligen till Netflix.

Säsong 3

The Protectors tredje säsong utspelar sig i Istanbul och där tvingas Hakan möta en förskräcklig odödlig som önskar förstöra staden.

On My Block, 11 mars

Säsong 3

I komediserien On My Block får vi följa fyra tonåringar i ett tufft område i Los Angeles. Tillsammans möter de utmaningar som sätter deras vänskap på prov.

The Circle Brazil, 11 mars

Säsong 1

Spännande realitytävling där deltagarna måste göra sitt bästa för att flörta, bli vänner – och slutligen lura till sig prispengarna.

Beastars, 13 mars

Säsong 1

Animerad serie som utspelar sig i en skola där en godhjärtad varg plötsligt upptäcker sina aggressiva instinkter och måste hitta ett sätt att kontrollera dem.

Elite, 13 mars

Elite har premiär på Netflix i mars

Spänning väntar i den tredje säsongen av Elite.

Säsong 3

Tre tonåringar från arbetsklassen har flyttats till en spansk privatskola – där ytterligare en elev har mördats.

Women of the Night, 13 mars

Säsong 1

Kriminaldrama där frun till ett nytt politiskt stjärnskott i Amsterdam hemsöks av sitt skumma förflutna och dras in i stadens undre värld – där sex och droger florerar fritt.

Kingdom, 13 mars

Säsong 2

Spännande koreansk dramaserie som utspelar sig i ett kungarike. Ju Ji-hoon,Ryu Seung-ryong och Bae Doona är några av de medverkande.

The Valhalla Murders, 13 mars

Säsong 1

Nervkittlande kriminaldrama om en polis med ett smärtsamt förflutet. Utspelar sig på Island och handlar om jakten på en seriemördare.

100 Humans, 13 mars

Säsong 1

100 frivilliga deltar i ett experiment som rör ålder, kön, lycka och andra aspekter av vad det innebär att vara människa.

Dare Me, 20 mars

Dare Me har premiär på Netflix i mars

Dare Me är en ny serie på Netflix.

Säsong 1

Nytt tv-drama som handlar om ett cheerleadinglag. När en ny tränare gör entré blir dramatik och faror vardag för laget.

Bloodride, 20 mars

Säsong 1

En norsk antologiserie som varvar skräck med humor. Varje berättelse utspelar sig i sin egen realistiska, men samtidigt bisarra, värld.

Feel Good, 20 mars

Säsong 1

Amerikansk dramaserie där komikern Mae Martin analyserar allt från nykterhet och beroende till sitt nya förhållande med sin flickvän – som tidigare var heterosexuell.

The Letter for the King, 20 mars

Säsong 1

Fantasyserie om en pojke som håller kungarikets öde i sin hand när han plötsligt ger sig av på en resa för att leverera ett hemligt meddelande.

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker, 20 mars

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker har premiär på Netflix i mars 2020

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker har premiär på Netflix i mars.

Säsong 1

Amerikansk dramaserie som bygger på den sanna historien om entreprenören Madam C.J. Walker – grundare av ett hårvårdsimperium och den första kvinnan som blev miljonär av egen kraft.

Black Lightning, 26 mars

Säsong 3

Precis som tidigare handlar den tredje säsongen av Black Lightning om karaktären Jefferson Pierce som återigen tar på sig sin superhjältekostym.

Unorthodox, 26 mars

Säsong 1

Känslosam serie om en ung kvinna som flyr från ett arrangerat äktenskap i New York till Berlin. Hennes förflutna hinner dock ikapp henne.

7 Seeds, 26 mars

Säsong 2

Animerad serie baserad på Yumi Tamuras prisbelönta manga. Handlar bland annat om den blygsamma tjejen Natsu.

Ozark, 27 mars

Säsong 3

Den Emmy-belönade dramaserien är äntligen tillbaka, och vi får fortsätta följa familjen som tvättar pengar åt den mexikanska drogkartellen. Med bland andra Jason Bateman, Laura Linney och Sofia Hublitz i rollerna.

Il processo, 27 mars

Säsong 1

Italienska succéserie där ett mord på en tonårstjej påverkar en åklagare – som har ett personligt band till offret.

Car Masters: Rust to Riches, 27 mars

Car Masters: Rust to Riches har premiär på Netflix i mars

Car Masters: Rust to Riches – en perfekt serie för alla biltokiga.

Säsong 2

Gänget på Gotham Garage bygger om olika typer av bilar och lastbilar, och byter till sig riktiga dyrgripar som de sedan kan sälja för en rejäl slant.

Dokumentärer på Netflix – nyheter i mars

Ugly Delicious, 2 mars

Säsong 2

Stjärnkocken David Chang tar med sig sina vänner ut på en aptitretande och interkulturell resa på jakt efter världens godaste käk.

Dirty Money, 11 mars

Dirty Money har premiär på Netflix i mars

Dirty Money är en undersökande serie med fokus på pengar.

Säsong 2

Från snabblån med ockerräntor till bilar som lurar utsläppstester. Dirty Money är en undersökande serie som avslöjar gränslös girighet och skamlös korruption i affärsvärlden.

Fangio – Mannen som tämjde maskinerna, 20 mars

På 1950-talet var Juan Fangio Manuel kungen av Formel 1 – det innan skyddsutrustning eller säkerhetsfunktioner användes.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, 20 mars

En dokumentärserie som tittar närmare på uppfödning av stora kattdjur och de excentriska figurer som rör sig i en undre värld.

Crip Camp: A Disability Revolution, 25 mars

I närheten av Woodstock sker en revolution på ett sommarläger för tonåringar med funktionsvariationer – något som förändrar deras liv och sätter igång en politisk rörelse. Barack Obama är exekutiv producent för den här dokumentären.

Foto: Netflix

LÄS MER: 

HBO i mars 2020 – här är alla nya dokumentärer och serier 

Mean Girls kommer tillbaka på bio – men med en twist

Nu kan du stänga av autoplay på Netflix – så gör du

Lexi i Netflix ”Cheer”: Jag blev felklippt i sista avsnittet