Tiger King nytt avsnitt Netflix

Netflix kan släppa nytt avsnitt av Tiger King - här är allt vi vet!

Hur går det egentligen för Joe Exotic? Det verkar som att Netflix redan nästa vecka kan släppa ett nytt avsnitt av dokumentären Tiger King. Här är allt vi vet!

Dokumentären Tiger King: Murder, Mayhem and Madness har fascinerat en hel värld. Den har legat etta på Netflix topplista i över en vecka nu. Och det är inte så konstigt. Innehållet är sjukare än något en filmskapare kunnat komma på.

Läs mer: 32 tankar jag hade när jag såg första avsnittet av Tiger King på Netflix

Huvudpersonen i Tiger King är Joe Exotic. Han är ägare av ett privat zoo och älskar stora kattdjur. Han äger över 200 tigrar och har rekryterat sin personal via Craigslist. I dokumentären får vi även stifta bekantskap med andra tigerfantaster, som Doc Antle och Jeff Lowe. Vi får även möta de privata zooägarnas största fiende: djurrättsaktivisten Carol Baskin.


Kan släppas ett nytt avsnitt av Tiger King nästa vecka

Dokumentären i sju delar sträcker sig över flera år och går så långt in som i januari 2020 med hjälp av eftertexterna. Sedan dess har det dock hunnit hända en hel del. Joe Exotic har till exempel hunnit bli världskänd och har redan meddelat att han vill att Brad Pitt eller David Spade ska spela honom i en eventuell film.

Läs mer: 5 saker du inte visste om Tiger King på Netflix

Naturligtvis bubblar också frågan om en eventuell säsong två. I helgen avslöjade Jeff Lowe i ett filmklipp att Netflix ska släppa ytterligare ett avsnitt, redan nästa vecka. I klippet berättar han att Netflix ska filma hos honom under söndagen.


Joe Exotic har intervjuats i fängelset

Netflix själva har inte bekräftat Jeff Lowes uppgifter. De har däremot publicerat ett inlägg på Twitter där de intervjuat Joe Exotic i fängelset.

I klippet svarar han på fyra frågor. Bland annat hur det känns att dokumentären blivit så populär.

– Det vore kul om jag faktiskt kunde se mig själv vara känd där ute, säger han.

Att en intervju med Joe gjorts kan tyda på att Jeffs uppgifter om ett extra avsnitt stämmer. Vi får helt enkelt vänta och se!

Läs mer:

32 tankar jag hade när jag såg första avsnittet av Tiger King på Netflix

5 saker du inte visste om Tiger King på Netflix

Har du sett klart Tiger King på Netflix? Här är 26 memes du måste se