Nytt på netflix i november 2021

Nya filmer och serier på Netflix i november 2021

The Princess Switch 3: Romancing the Star, Tiger King 2 och Narcos: Mexico är tre exempel på spännande Netflix-nyheter i november. Spana in hela listan här!
Det här är Maid - Allt om Netflix nya serie
0:39

Efter reklamen: Det här är Maid - Allt om Netflix nya serie

(0:39)

Slå på ljud

Ny månad, nytt streaminginnehåll – och Netflix gör oss inte besvikna den här gången heller. Från stämningsfulla julfilmer till fascinerande dokumentärer. Här listar vi alla nytillkomna titlar i november.

Nya serier på Netflix i november

The Club

Säsong 1

Handling: Året är 1955 och en mor och dotter återförenas efter 17 år isär. Baserad på en sann historia.

Premiär: 5 november

The Unlikely Murderer

Säsong 1

Handling: En dramatisering av hur Stig Engström, mannen som påstod sig ha bevittnat det ödesdigra dådet, i själva verket kan ha kommit undan med mordet på Olof Palme.

Premiär: 5 november

Big Mouth

Säsong 5

Handling: Romantiska kärleksbekännelser, onda rykten och ilskna handlingar fyller Bridgetons högstadieskola. Hur ska det egentligen gå?

Premiär: 5 november

Glória

Säsong 1

Handling: Det kryllar av spioner, lögner och hemligheter i Glória do Ribatejo år 1968, när en privilegierad ingenjör utnyttjar alla möjligheter under kalla kriget i Portugal.

Premiär: 5 november

Narcos: Mexico

Narcos: Mexico
NICOLE FRANCO/NETFLIX

Säsong 3

Handling: När en ny generation kartell-ledare strider om makten, jagar journalister efter sanning samtidigt som regeringsagenter balanserar på en tunn gräns mellan rättvisa och korruption.

Premiär: 5 november

Arcane

Säsong 1

Handling: Mitt i den stora splittringen mellan tvillingstäderna Piltover och Zaun kämpar två systrar på rivaliserande sidor av ett krig.

Premiär: 6, 13 och 20 november

Swap Shop

Säsong 1

Handling: När radioprogrammet Swap Shop delar med sig av unika erbjudande lyssnar samlare av bland annat bilar, serietidningar och läskiga clownstatyer med spänning.

Premiär: 9 november

Gentefied

Säsong 2

Handling: När familjen Morales samlas för att bekämpa Pops utvisning står kusinerna Ana, Chris och Erik inför nya utmaningar i sitt romantiska och professionella liv.

Premiär: 10 november

Love Never Lies

Säsong 1

Handling: Sex par utsätts för ett lögndetektortest i realityserien där lögner kostar pengar medan sanning och tillit belönas med kontanter.

Premiär: 11 november

Lies and Deceit

Säsong 1

Handling: En litteraturlärare söker rättvisa mot en kirurg, som bestämt förnekar hennes berättelser.

Premiär: 15 november

Riverdale

Säsong 6

Handling: Det mörka tonårsdramat återvänder för en sjätte säsong.

Premiär: 17 november, därefter nytt avsnitt varje vecka

Christmas Flow

Säsong 1

Handling: En minst sagt oväntad romans blossar upp mellan en berömd rappare och en feministisk journalist. Frågan är om det kan hålla?

Premiär: 17 november

Riv längs den streckade linjen

Säsong 1

Handling: En tecknare i Rom reflekterar över livet och den obesvarade kärlek han mötte när han och hans vänner reste utanför staden.

Premiär: 17 november

The Queen of Flow

Säsong 2

Handling: Yeimy lever en fredlig tillvaro, men Charlys frigivning från fängelset – och en fiendes återkomst – förändrar allt.

Premiär: 17 november

Reflection of You

Säsong 1

Handling: Den avundsvärda tillvaron för en framgångsrik konstnär kastas omkull när en ung kvinna hon en gång lärt känna återvänder som en skugga av sitt forna jag.

Premiär: 19 november

Hellbound

Säsong 1

Handling: Överjordiska varelser delar ut blodiga straff genom att förvisa människor till helvetet, samtidigt som en religiös sekt bildas kring begreppet gudomlig rättvisa.

Premiär: 19 november

Blown Away: Christmas

Blown Away: Christmas
Courtesy of Netflix

Säsong 1

Handling: Fem skickliga glasblåsare återvänder för att tävla i avancerad juldesign där vinnaren får 10 000 dollar till sig själv och 10 000 till välgörenhet.

Premiär: 19 november

Cowboy Bebop

Säsong 1

Handling: Spike, Jet och Faye reser genom solsystemet i jakt på nya uppdrag. Frågan är om de kan undkomma Spikes förflutna?

Premiär: 19 november

New World

Säsong 1

Handling: En realityserie där sex kändisar försöker vinna en virtuell valuta, som de sedan kan lösa in mot riktiga pengar.

Premiär: 20 november

Masters of the Universe: Revelation

Säsong 2

Handling: Efter en olycklig strid måste Eternia, Teela och en osannolik allians förhindra universums slut.

Premiär: 23 november

Selling Sunset

Säsong 4

Handling: Realityserie som följer elitmäklare i Los Angeles.

Premiär: 24 november

True Story

Säsong 1

Handling: En världsberömd komiker och hans bror hamnar i trubbel när en kväll i Philadelphia spårar ur och konsekvenserna sprider sig som ringar på vattnet.

Premiär: 24 november

F is for Family

Säsong 5

Handling: Den fräcka och nostalgiska animerade komedin återvänder för en femte säsong.

Premiär: 25 november

School of Chocolate

Säsong 1

Handling: Åtta proffs studerar chokladhantverk i detalj under ledning av en ansedd chokladmästare. Vem blir bäst i klassen och får sitt livs chans?

Premiär: 26 november

Light the Night

Säsong 1

Handling: Utspelar sig i Red Light District på 1980-talet och kretsar kring hur kvinnor på en populär nattklubb navigerar bland avundsjuka, sorg, vänskap och kärlek.

Premiär: 26 november

Nissar

Säsong 1

Handling: Familjens julresa förvandlas till en mardröm när de upptäcker vad som plågar öns lokalbefolkning.

Premiär: 28 november

Decoupled

Säsong 1

Handling: En bitter författare och hans framgångsrika fru planerar sin stundande skilsmässa samtidigt som de försöker hantera överklassens paradoxer och problem.

Premiär: Datum ej satt

Nya filmer på Netflix i november

Familjen Claus

Handling: När julhataren Jules farfar insjuknar upptäcker han sin familjs magiska hemlighet och inser att han är den ende som kan rädda julen.

Premiär: 1 november

The Harder They Fall

The Harder They Fall
DAVID LEE/NETFLIX © 2021

Handling: Nat Love och hans gäng ger han sig ut på jakt efter Rufus Buck, en hänsynslös brottsling som precis fritagits ur fängelset.

Premiär: 3 november

Zero to Hero

Handling: Verklighetsbaserad film som skildrar relationen mellan So Wa-wai, som satte nya rekord i paralympiska spelen, och hans mor.

Premiär: 5 november

Meenakshi Sundareshwar

Handling: En unik karriärmöjlighet tvingar ett nygift par att inleda en distansrelation, där de får handskas med allt vad ett äktenskap isär innebär.

Premiär: 5 november

Love Hard

Handling: En författare i Los Angeles flyger nästan 500 mil för att överraska en kille som hon träffat på en dejtingapp. Snart inser hon dock att hon utsatts för en catfish-bluff.

Premiär: 5 november

We Couldn't Become Adults

Handling: En vilsen man i 40-årsåldern ser tillbaka på sina förhållanden och funderar över var hans hopp och drömmar egentligen tog vägen.

Premiär: 5 november

Yara – kidnappningen i Bergamo

Handling: En målinriktad åklagare blir besatt av ett fall med en försvunnen 13-åring och gör allt för att reda ut vad som egentligen hände. Baserad på ett verkligt fall.

Premiär: 5 november

Father Christmas Is Back

Handling: Fyra systrar får en chock när deras pappa, som försvann för många år sedan, plötsligt dyker upp till julfirandet på familjegodset.

Premiär: 6 november

Passing

Handling: I 1920-talets New York får en svart kvinna sin tillvaro omkullkastad när hon återfår bekantskapen med en barndomsvän som ses som vit.

Premiär: 10 november

7 Prisoners

Handling: När en fattig tonåring försöker rymma från en människosmugglare tvingas han ifrågasätta sina moraliska principer i kampen för överlevnad.

Premiär: 11 november

Red Notice

Red Notice
© 2021 Netflix, Inc.

Handling: En FBI-agent tvingas motvilligt samarbeta med världens mest efterspanade konsttjuv i hopp om att fånga en brottsling som alltid ligger steget före.

Premiär: 12 november

En bön för de stulna

Handling: Tre flickor hjälper varandra att hantera de prövningar som en drogkartell utsatt dem för.

Premiär: 17 november

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Handling: När en ovärderlig julrelik blir stulen ber de kungliga dubbelgångarna Margarets fräcka kusin Fiona och hennes ex om hjälp.

Premiär: 18 november

Love Me Instead

Handling: En långtidsdömd fånge eskorteras av en vakt till sin gamla hemstad för att träffa sin dotter och ställa saker till rätta. Men allt går inte som planerat, då en tragisk sanning plågar hans permission.

Premiär: 19 november

Dhamaka

Handling: När ett tv-ankare börjar jobba som programledare på radio, får han hotfulla samtal i sändning. Något som verkar innebära både fara och en möjlighet.

Premiär: 19 november

tick, tick...BOOM!

tick, tick...BOOM!
Macall Polay/NETFLIX

Handling: När en lovande kompositör närmar sig sin 30-årsdag börjar han tvivla på sin dröm om att skriva nästa stora amerikanska musikal.

Premiär: 19 november

Outlaws

Handling: När en introvert tonåring blir en del av ett gäng börjar tankarna snurra. Vem är han egentligen?

Premiär: 22 november

Jakten på julen

Handling: Nikolas hittar sitt livs mening i en värld bebodd av magiska varelser, samtidigt som han letar efter sin far – med målet att ta med sig hoppets gåva hem.

Premiär: 24 november

Bruised

Handling: En MMA-fighter får chans till upprättelse i buren när hennes förlorade son plötsligt dyker upp igen.

Premiär: 24 november

Green Snake

Handling: En kvinna gör sitt yttersta för att rädda sin syster.

Premiär: 26 november

A Castle For Christmas

Handling: En bästsäljande författare flyr undan en skandal och blir förälskad i ett slott. Väl där uppstår konflikt med slottets ägare, en vresig hertig.

Premiär: 26 november

Bortskämda ungar

Handling: Tre bortskämda syskon tvingas försörja sig själva när deras vänliga pappa låtsas att han förlorat allt, i hopp om att lära dem en läxa.

Premiär: 26 november

The Summit of the Gods

Handling: En bildjournalists jakt på sanningen om den första expeditionen till Mount Everest leder till sökandet efter en försvunnen bergsbestigare.

Premiär: 30 november

More the Merrier

Handling: En komedi om sexuell självupptäckt, regisserad och medskriven av Paco Caballero.

Premiär: 30 november

Happiness Ever After

Handling: Zaza, Princess och Zim försöker börja på nya kapitel samtidigt som de navigerar bland sorg, familjedramatik och nya kärlekar.

Premiär: Datum ej satt

Nya dokumentärer på Netflix i november

 • Camp Confidential: America's Secret Nazis, premiär: 2 november
 • Lords of Scam, premiär: 3 november
 • Catching Killers, premiär: 4 november
 • A Cop Movie, premiär: 5 november
 • Animal, premiär: 10 november
 • Tiger King säsong 2, premiär: 17 november
 • Lead Me Home, premiär: 18 november
 • The Mind, Explained säsong 2, premiär: 19 november
 • Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings, premiär: 23 november
 • Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier, premiär: 26 november
 • 14 Peaks: Nothing is Impossible, premiär: 29 november

Foto: Netflix

Relaterade artiklar
Bara dagar efter Squid Game – Maid tar över tronen som Netflix mest sedda miniserie
Här är Netflix nya danska seriesnackis efter Kastanjemannen
Squid Game säsong 2 – här är allt vi vet