The Irregulars och Moxie

Nya filmer och serier på Netflix i mars 2021

Marriage or Mortgage, The Irregulars och Sentinelle. Mars ser ut att bli en bra månad när det kommer till streaming. Här listar vi alla nyheter på Netflix!
Slå på ljud

Ny månad betyder som vanligt nytt material på streamingtjänsterna. Här listar vi alla nya filmer, serier och dokumentärer på Netflix i mars:

Nya serier på Netflix i mars

Bombay Begums

Säsong 1

Handling: Från styrelserum till samhällets utkant. I den här serien får vi se hur fem ambitiösa kvinnor med olika bakgrunder hanterar drömmar, längtan och besvikelser i det moderna Mumbai.

Premiär: 8 mars

Husbåten

Säsong 1

Handling: Musikerna och vännerna Fynn Kliemann och Olli Schulz tillbringar två år med att försöka återställa sångaren Gunter Gabriels hem till så som det tidigare sett ut.

Premiär: 9 mars

Marriage or Mortgage

Säsong 1

Handling: En bröllopsplanerare och en mäklare tävlar om att vinna hjärtan och budget – hos blivande äkta makar. Kommer de välja ett sagobröllop eller drömhus?

Premiär: 10 mars

Dealer (Caïd)

Säsong 1

Handling: Två filmmakare ska hjälpa en rappare med en video men dras istället in i en gängkonflikt – och låter kameran rulla.

Premiär: 10 mars

Paradise PD

Säsong 3

Handling: De inte så hedervärda poliserna i Paradise bedriver hundutpressning, spermastöld, skrämsel – och många fler otydliga brott.

Premiär: 12 mars

The One

Säsong 1

Handling: En DNA-forskare upptäcker ett sätt att hitta den perfekta partnern och grundar då en helt ny dejtingtjänst.

Premiär: 12 mars

Love Alarm

Säsong 2

Handling: Jojo fortsätter att navigera bland kärlek i appen som uppmärksammar dig på om någon i din närhet gillar dig.

Premiär: 12 mars

Piraternas storhetstid

Säsong 1

Handling: De verkliga piraterna i Karibien plundrar våldsamt världens rikedomar och bildar en överraskande republik.

Premiär: 15 mars

Våfflan och Mochi

Säsong 1

Handling: De nyfikna vännerna Våfflan och Mochi reser runt i världen och upptäcker olika kulturer, samtidigt som de lär sig att laga mat med färska ingredienser. Med bland annat Michelle Obama.

Premiär: 16 mars

Politiker inför rätta: Fallet Wesphael

Säsong 1

Handling: True crime-serie om det uppmärksammade domstolsärendet för den belgiska politikern Bernard Wesphael, som 2013 anklagades för att ha mördat sin fru.

Premiär: 17 mars

Sky Rojo

Säsong 1

Handling: I jakten på frihet väljer tre kvinnor att fly från sin hallick och hans hantlangare.

Premiär: 19 mars

Formula 1: Drive to Survive

Säsong 3

Handling: När covid-19 vänder världen upp och ner fortsätter Lewis Hamilton, Daniel Ricciardo och andra toppförare att följa de rutiga Formula 1-flaggorna.

Premiär: 19 mars

Vem dödade Sara?

Säsong 1

Handling: Efter 18 år i fängelse bestämmer sig Álex för att hämnas på Lazcano-familjen som anklagade honom för mordet på sin syster Sara, för att rädda deras egna rykte.

Premiär: 24 mars

Nailed It!: Double Trouble

Säsong 1

Handling: När två oerfarna bagare väljer att samarbeta blir resultatet ännu mer skrattretande.

Premiär: 26 mars

The Irregulars

Säsong 1

Handling: Dr Watson och Sherlock Holmes anlitar ett gäng udda typer för att utreda övernaturliga brott i det viktorianska London.

Premiär: 26 mars

Haunted: Latin America

Säsong 1

Handling: Reality-serie där människors skrämmande berättelser om det oförklarliga och paranormala kommer till liv via dramatiska återskapningar.

Premiär: 31 mars

Abla Fahita: Drama Queen

Säsong 1

Handling: När Abla Fahita skiljs från sina barn kan ingenting stoppa henne i jakten på att återförenas med dem.

Premiär: Mars, ej satt datum

Nya filmer på Netflix i mars

Moxie

Handling: Inspirerad av sin mammas rebelliska ungdom och en ny och självsäker vän börjar en blyg 16-åring ge ut en anonym publikation för att protestera mot sexismen på hennes skolan.

Premiär: 3 mars

Sentinelle

Handling: En högutbildad fransk soldat återvänder hem efter ett traumatiserande stridsuppdrag och bestämmer sig för att använda sina färdigheter för att jaga mannen som skadade hennes syster.

Premiär: 5 mars

Hundtvätten

Handling: När en knarkbaron vägrar betala en skuld är en hemlig pengagömma det enda som kan rädda hans män. Men gissa vad trädgårdsmästaren just hittade?

Premiär: 5 mars

Bombay Rose

Handling: Spirande kärlek mellan två drömmare i en myllrande storstad hamnar i skymundan av pliktkänslor och religiösa skillnader.

Premiär: 8 mars

Akelarre

Handling: För att vinna tid och få uppskov med sin avrättning bjuder en grupp kvinnor som anklagats för att vara häxor in inkvisitorn till att bevittna deras häxritual.

Premiär: 11 mars

Paper Lives

Handling: På Istanbuls gator tar Mehmet en liten pojke under sina vingar – något som tvingar honom att själv möta sin egen traumatiska barndom.

Premiär: 12 mars

Ja-dagen

Handling: Mamma och pappa brukar alltid säga nej, men bestämmer sig plötsligt för att ha en rolig och äventyrlig dag då de säger ja till barnens galna önskemål.

Premiär: 12 mars

Simply Black

Handling: När Jean-Pascal Zadi organiserar en protest tittar han på rasdiskriminering och hans identitet som fransk svart man genom en satirisk lins.

Premiär: 17 mars

Modiga män

Handling: Två poliser från olika brasilianska stater tvingas samarbeta för att ta fast ett gäng som verkar i deras regioner.

Premiär: 18 mars

One Small Problem

Handling: Hans livs kärlek hatar barn vilket leder till att hans nioåriga dotter föreslår att hon istället kan låtsas vara hans syster. För vad kan egentligen gå fel?

Premiär: 19 mars

Fångade av en våg

Handling: En sommarförälskelse förvandlas snabbt till en sorglig historia som tvingar en pojke och en flicka att bli vuxna alldeles för tidigt.

Premiär: 25 mars

A Week Away

Handling: Musikalfilm om en orolig tonåring som deltar i ett sommarläger – och väl där hittar kärlek, vänner och en plats att tillhöra.

Premiär: 26 mars

Bad Trip

Handling: Dolda kameran-komedi där två vänner ger sig ut på roadtrip och drar in oskyldiga människor i sina galna upptåg.

Premiär: 26 mars

The Yin Yang Master

Handling: När en ondskefull orm vaknar till liv måste yin-yang-mästarna lösa en mordgåta och skydda sin värld från mörk konspiration vid det kungliga hovet.

Premiär: Mars, ej satt datum

Nya dokumentärer på Netflix i mars

Biggie: I Got a Story to Tell

Handling: Djupdyk i The Notorious B.I.G. resa från langare till rapkung i den här dokumentären med unikt bildmaterial och öppenhjärtiga intervjuer.

Premiär: 1 mars

Murder Among the Mormons

Handling: True crime-serie om avancerade bedrägerier som tar en dödlig vändning – och ordentligt skakar om en kyrka.

Premiär: 3 mars

Nevenka: Kampen mot sexuella trakasserier

Handling: Det första rättsfallet om sexuella trakasserier i Spanien blev en skandal. Hör huvudpersonen Nevenka Fernández berätta sin historia.

Premiär: 5 mars

Last Chance U: Basketball

Handling: En tränare med starka övertygelser hjälper unga män som hoppas kunna nå sin fulla potential i basket.

Premiär: 10 mars

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal

Handling: Dokumentär som undersöker hjärnan bakom idéen att få in barn till rika och berömda familjer på några av de främsta universiteten i USA.

Premiär: 17 mars

Seaspiracy

Handling: En passionerad filmskapare dokumenterar skadan som människor gör mot marina arter – och avslöjar en olycksbådande global konspiration.

Premiär: 24 mars

ARASHI's Diary Voyage

Avsnitt 24

Handling: Medlemmarna i Arashi reflekterar över sin tid som grupp och avslutar den 21 år långa resan med en sista konsert.

Premiär: Mars, ej satt datum

Foto: Netflix

Relaterade artiklar
Nya filmer och serier på Disney plus i mars 2021
MASSOR av nya seriesnackisar på Viaplay 2021 – här är hela listan