bridgerton säsong 2 - netflix.

Netflix-serien Bridgerton 2 – häng med bakom kulissen

Netflix-serien Bridgerton får som bekant en säsong två. Och nu har vi ramlat över lite backstage-bilder på sociala medier som vi delar med oss av här!
Familjen Bridgerton – skådespelarna i serien vs verkligheten
Slå på ljud

I den andra säsongen av kostymdramat Bridgerton kommer vi få följa Lord Anthony Bridgertons resa till att hitta sig en värdig vicomtesse.

Och nu delar skådespelaren Luke Newton, som spelar den yngsta Bridgerton-brorsan – Colin, med sig av bilder från den pågående inspelningen av Bridgerton 2. Bilderna visar inte bara de ståtliga bröderna uppe på varsin hästrygg, när de skrittar fram längs Londons gator – utan de visar även upp bilder där de visar upp en lite mer avslappnad pose.

Bridgerton-bröderna är tillbaka i London!

”The boys are back in town”, stoltserar Luke Newton intill bilderna på sig själv och skådis-kollegan Jonathan Bailey, vilket nu fått flertalet fans att skrika ut i kommentarsfältet av glädje.

Serien är baserad på Julia Quinns romanserier om de åtta syskonen i familjen som delar namn med titeln. Under den första säsongen kretsar handlingen mycket kring Daphne Bridgerton och hennes jakt på kärlek, och en romans uppstår mellan henne och Simon Basset, hertigen av Hastings.

Det här får vi se i Bridgerton 2

I andra säsongen får vi enligt uppgifter följa den äldsta av Bridgerton-bröderna Lord Anthony Bridgertons, som spelas av Jonathan Bailey, resa till att ta sig an en fru.

Enligt sajten People kommer det tändas gnistor mellan Lord Anthony Bridgerton och den nya karaktären Kate Sharma, som spelas av Simone Ashley (som vi tidigare sett i bland annat Sex Education).

Nya karaktären i andra säsongen av Bridgerton

I manuset beskriver man Kate Sharmas roll som ”Precis nyanländ till London, Kate är en smart och tuff ung kvinna som inte låter sig lida av idioter – även inräknat Anthony Bridgerton.”

I Julia Quinns romanserie går Kate Sharmas, under ett annat efternamn – Kate Sheffield. Men seriens manusförfattare slog fast att de ville att Kates familj skulle ha Indiskt påbrå och ändrade därför efternamnet, rapporterar sajten Deadline.

Bläddra för att se bröderna Bridgerton bresa med benen:

Luke Newton: ”Ett sms till mamma innan nästa tagning”

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Hela familjen Bridgerton!

Bröderna Bridgerton bjuder på en vacker liten trudelutt

Nya karaktären spelas av Simone Ashley

Luke Newton... nej förlåt Colin Bridgerton chillar lite i lougen

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Här kan du bo som familjen Bridgerton, Emily in Paris & Beth i Queen's Gambit
17 tankar jag hade när jag plöjde Familjen Bridgerton
Därför är drottningen i Familjen Bridgerton svart