Nicole Falciani om händelserna i Paradise Hotel – efter polisanmälan

Nicole Falciani om händelserna i Paradise Hotel – efter polisanmälan

Under tisdagen valde produktionsbolaget Nent att helt plocka ner hela säsongen av Paradise Hotel på sina kanaler, efter att det nu gjorts en polisanmälan mot en manlig deltagare efter händelser i det senaste avsnittet. Nu kommenterar programledaren Nicole Falciani det hela.
Paradise hotel-deltagarna vi minns
1:11

Efter reklamen: Paradise hotel-deltagarna vi minns

(1:11)

Slå på ljud

Nu kommenterar programledaren Nicole Falciani tisdagens händelser i realitysåpan Paradise Hotel, där en av de manliga deltagarna efter 24 timmar i huset blivit utslängd efter två händelser mot två kvinnliga deltagare.

Efter att avsnittet legat ute ett par timmar, och skapat stor diskussion, beslutade produktionsbolaget Nent att plocka ner hela säsongen av Paradise Hotel på Viaplay och Viafree, och meddelade i ett pressmeddelande att det som hänt i programmet skulle polisanmälas.

Nicole Falcianis ord om händelserna i Paradise Hotel

Nu väljer även den nya programledaren för programmet, Nicole Falciani, att uttala sig om händelserna i Paradise Hotel. Nicole Falciani gör klart att hon tycker produktionen borde agerat tidigare.

”Jag tror inte det senaste avsnittet av Paradise Hotel undgått någon. Det som hände i huset är helt oacceptabelt och jag står till 100 procent bakom tjejerna. Jag kommer alltid stå bakom kvinnorna. Ett nej är alltid ett nej, och det MÅSTE respekteras. Jag hör och förstår er som skrivit till mig, jag tycker precis som ni att produktionen borde ha ingripit tidigare. Det är dock inget som jag ansvarar för, men det är något jag definitivt kommer att ta upp”, skriver hon nu på sina sociala medier.

Nicole Falciani: Viktigt att det blir konsekvenser

Nicole Falciani fortsätter inlägget med att förklara att ur hennes perspektiv som feminist, tycker hon att det är bra att den manliga deltagaren nu får konsekvenser i form av en polisanmälan.

”Tjejernas säkerhet i huset är och kommer alltid att vara det viktigaste för mig som feminist. Att göra något mot en annan persons vilja är aldrig okej och det är viktigt att ett sådant beteende får konsekvenser - precis som den här deltagaren i fråga fått. Han blev utkastad (även om något sent) och de två tjejerna tillsammans med NENT har gjort en polisanmälan kring händelsen. Så oerhört modigt av båda tjejerna trots att jag förstår hur jobbigt det måste vara ni är så starka!”.

Foto: TT/Instagram/Nent

Relaterade artiklar
Därför plockar produktionen ner den pågående säsongen av Paradise Hotel
Robinson-deltagarens kritik – får för mycket hjälp
Oscarsgalans mest pinsamma ögonblick under 00-talet