nicole falciani

Nicole Falciani visar upp brudklänningen från inställa bröllopet med Eric Saade

”Klänningen jag aldrig fick bära”, säger Nicole Falciani, 24, när hon nu visar upp brudklänningen från det inställda bröllopet med exet Eric Saade.
5 kändispar som gift sig i hemlighet
1:07

Efter reklamen: 5 kändispar som gift sig i hemlighet

(1:07)

Slå på ljud

Inför bröllopet med ex-partnern Eric Saade ingick Nicole Falciani ett samarbete med Bubbelroom. Den egendesignade kollektionen skulle klä så väl henne själv som brudtärnor och gäster.

Bland det 20-tal plagg som Nicole tog fram fanns ett vitt kostymset, klänningar, lyxiga robes i satin och loungewear. Färgskalan gick från off white till champagne och ljusrosa, gult och grönt. Kronan på verket var brudklänningen som skulle hållas hemlig fram till den stora dagen.

Skulle ha gift sig i Italien

– Jag ville skapa något som kändes jag, men som samtidigt var lite unikt. Det enda jag visste var vilken modell jag ville ha samt att jag ville vara klassisk med en twist, sa Nicole om klänningen.

Hon berättade även om sina inspirationskällor.

– Den största inspirationen kring min kollektion kommer såklart från Toscana. Det är mitt andra hem och det är också där jag och Eric kommer gifta oss. Jag inspirerades av olivträden och solrosfälten, förklarade hon.

Bröllopet var planerat att äga rum i Italien sommaren 2020, men ställdes in när Eric bröt förlovningen och relationen fick sitt slut. Ett år senare lever Nicole nu med sin nya kärlek Adem i just Italien, och känner att det blivit dags att visa upp klänningen som hon aldrig fick skrida fram till altaret i.

Förtrollande klänning i med passform mermaid

Det är under en frågestund på Instagram story som Nicole ber sina följare berätta vad de helst vill att hon visar bild på. En följare vill se bild på Nicole i sin älsklings-outfit, varpå Nicole postar ett videoklipp från när hon testar brudklänningen.

– Den här klänningen som jag designade själv men aldrig fick bära, skriver Nicole som en kommentar till klippet.

Nicole Falciani testar brudklänningen hon aldrig gifte sig i.

Nicole bär klänningen och en överkjol med volym.

Klänningen som skulle hållas hemlig fram till bröllopet, släpptes till sist till försäljning och beskrivs av Bubbleroom som ”förtrollande”. Den är tillverkad i ett mjukt följsamt material och dekorerad med vita blommor. Framtill är den djupt urringad med nudiefärgad mesh mellan kuporna. Passformen beskrivs som ”mermaid”. Den som vill ha mer volym kan köpa till en fluffig överkjol.

Nicoles trauma när Eric drog

Nicole har tidigare sagt att uppbrottet från Eric Saade var ”det största traumat i livet”.

– Det kändes verkligen som om jag skulle dö, har Nicole sagt om händelsen.

– Den person som jag trodde var mitt livs kärlek beslutade sig att lämna min sida. Veckor innan vi skulle bli vi för alltid. Jag hamnade i ett chocktillstånd.

Eric Saade har precis som Nicole Falciani gått vidare och är idag tillsammans med influencern Hanna Schönberg, 22.

Foto: Instagram

Nicole Falciani testar brudklänningen hon aldrig gifte sig i.

Nicole bär klänningen och en överkjol med volym.

Relaterade artiklar
Coronasäkra aktiviteter för en rolig möhippa
Agnes Carlssons önskan inför bröllopet med Vincent Pontare
Emma Stones dotters namn avslöjat – döpt efter gammelmormor