Nostalgichocken! Westlife gör comeback och släpper nytt

Dags för pojkbandsfeber pt 2! Nu gör Westlife comeback.

Hur kär var man inte i Shane och Brian? Och hur ofta gick inte ”Mandy” på repeat på din walkmanspelare medan du gick längs skolkorridorerna med låga jeans och snedtofs?

Det sena 1990-talet var verkligen pojkbandens era och grupper som Five, Backstreet Boys och Boyzone toppade listorna världen över. Bland dem fanns även irländska Westlife som med sina väna stämmor och synkroniserade dans stal våra hjärtan. Och nu kanske det är dags igen.


Det ryktas nu nämligen att bandet kommer att återförenas och att deras comebacksingel – skriven av ingen mindre än Ed Sheeran – redan är inspelad.

– De hoppas att Ed ska ge dem en modern profil inför återföreningen. Låten är redan inspelad och de håller på att putsa på de sista detaljerna inför lanseringen, inklusive en video. Det här kommer att bli helt enormt, säger en källa Universal till The Sun uppger Aftonbladet.

Men gruppen kommer inte vara sig lik. Brian McFadden hoppade av bandet 2004 och kommer inte återvända. Kvar blir istället Shane Filan, Kian Egan, Mark Feehily och Nicky Byrne.

Foto: IBL