nour el refai serien skitsamma.

Nour El Refai regidebuterar med serien Skitsamma – då har den premiär

”Det är en hel del killrumpor”, säger Nour El Refai om sin nya serie där hon debuterar som regissör. Det ska den handla om, då har den premiär och spana in trailern till serien Skitsamma här!
Se trailern till Skitsamma
0:56

Efter reklamen: Se trailern till Skitsamma

(0:56)

Slå på ljud

Komikern Nour El Refai som både skådespelar och poddar kliver nu över till andra sidan och debuterar som regissör.

”Jag är så stolt att äntligen få berätta att jag ska debutera som REGISSÖR!!! Får inte berätta alla läckra detaljer än men jag kan berätta att dessa 5 utgör huvudcasten, mina älskade huvudroller! Kommer att kunna ses på Discovery + i sinom tid. Möt Yandeh Sallah, Oscar Zia, Josefin Rheborg, Lancelot Ncube, Malte Gårdinger. FINASTE GULLISARNA NÅNSIN!”, skrev Nour El Refai på sina sociala medier när hon avslöjade nyheten i februari.

Det handlar Skitsamma om

Nu vet vi att tv-serien kommer ha premiär på discovery+ den 4 juni och den heter Skitsamma. Nour El Refai nya serie är baserad på en dansk förlaga (Sjit Happens vars fem säsonger som gick mellan 2012 och 2017 blev en stor succé i Danmark), vilket hon har försvenskat ”och helt enkelt gjort det bättre”, slog hon fast i SVT:s Morgonstudion under fredagen.

”Vad händer när fyra 20-åringar bestämmer sig för att flytta ihop i ett kollektiv mitt i Stockholm? Det blir givetvis en hel del kärleksbekymmer, vardagsproblem och festande som sätter vänskapen på prov.”, skriver Discovery+ om sin nya originalserie.

Nour El Refai utlovar mycket naket

I serien kommer vi få se stjärnorna Yandeh Sallah (Eagles), Lancelot Ncube (Kalifat), Oscar Zia, Malte Myrenberg Gårdinger och (Johan Rheborgs dotter) Josefin Rheborg. Nour El Refai utlovar en hel del nakenscener under sitt besök i Morgonstudion.

– Det är en hel del killrumpor, ändå. Det är väldigt lite tjejnaket faktiskt. Det är mycket lättare att göra det roligt när killar är nakna. Det är orättvist. Men det är så. Det blir lätt med tjejer... att det ska vara sexigt och det är svårt att få roligt, tyvärr, säger hon.

Dock satte Nour El Refai stopp för snopp i bild.

– Jag vill inte se snoppar i bild. Det har jag sett nog av, säger hon.

Miss Li står för ledmotivet

Bakom ledmotivet står artisten Miss Li med hiten Instruktionsboken. Även Oscar Zia som spelar Emil i serien – fick även att få med sin senaste dänga Ta på mig i serien.

– När Nour hörde av sig och berättade om Skitsamma blev jag så otroligt peppad på att vara med på ett hörn med min musik. Vi hade precis skrivit Instruktionsboken och när Nour berättade om serien så kändes den gjuten som ledmotivet.Instruktionsboken handlar om att man söker i livet. På tusen olika ställen. Men hur man än letar så hittar man det bara inte. Det känns som att alla andra har hittat ”det där”, men själv är man helt lost, säger Miss Li i ett pressmeddelande.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Nour El Refai och Henrik Schyffert flyttar ihop – efter åren som särbor
Nour El Refai gör ny serie om kärlek, vänskap och livet