Nu är det officiellt – Spice Girls återförenas för turné

Nu är det officiellt – Spice Girls återförenas för turné

Sommaren 2019 ställer sig tjejerna åter på scen för att framföra hitsen vi så väl minns från vår barndom. Men den här gången blir det utan Posh Spice.

Efter år av spekulationer är det nu äntligen officiellt. Den populära 90-talsgruppen Spice Girls kommer att återförenas.

Under sommaren 2019 ger sig tjejerna ut på vägarna för att turnera i Storbritannien, något som bekräftas i en video som lagts ut på Twitter.

Posh Spice hoppar av

Sist gruppen återförenades för en turné var 2007, då med samtliga originalmedlemmar. Men den här gången blir det utan Victoria ”Posh” Beckham. Hon vill i stället satsa på sin karriär inom mode.

I ett inlägg på Instagram önskar nu Beckham sina forna gruppmedlemmar all lycka på turnén.

Jag kommer inte att stå på scen med tjejerna igen, men att ha varit med i Spice Girls var en oerhört stor del av mitt liv och jag önskar dem så mycket kärlek och glädje när de ger sig ut på turné nästa år. Jag vet att de kommer att bjuda på en fantastisk show och att de underbara fansen, gamla som nya, kommer att få en riktigt härlig upplevelse”, skriver Victoria Beckham i inlägget.

Vill du se Spice Girls live nästa sommar? Gruppen stannar för uppträdanden i sex brittiska städer,  Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol och London. Biljetterna släpps redan nu på lördag.

Spice Girls bildades 1994 och bestod då av medlemmarna Victoria ”Posh” Beckham, Emma ”Baby” Bunton, Geri ”Ginger” Halliwell, Melanie ”Sporty” Chisholm och Melanie ”Scary” Brown.

Läs också:

Miljontals hyllar Adele för hennes Spice Girls-pepp

Kvinnlig dominans på årets MTV-gala: Här är alla vinnare

Nya dokumentären I’ll Be Gone ska berätta broder Daniels historia

Foto: IBL