Nu är namnet på Blake och Ryans bebis äntligen avslöjat

Nu är namnet på Blake och Ryans bebis äntligen avslöjat

Efter tio månader av hemlighetsmakeri står det äntligen klart vad Blake Lively och Ryan Reynolds bebis ska heta. Här är svaret!

I början av oktober förra året blev Blake Lively och Ryan Reynolds föräldrar till sin tredje dotter. Men trots att det har gått över tio månader sedan dess har paret valt att hålla barnets namn hemligt. Fram till nu.

När familjevännen Taylor Swift släppte albumet Folklore fick hon äran att avslöja bebisens namn. Plattans 14:e låt, Betty, är nämligen uppkallad efter dottern, och i texten omnämns även Blake och Ryans andra barn – James och Inez.

Uppmärksamma fans kopplade direkt låtens text till familjen Lively Reynolds, och i en intervju med Country Radio bekräftade Taylor Swift sedan att så är fallet.

– Jag har namngett karaktärerna i låten efter mina vänners barn, jag hoppas att ni gillar den, säger hon i intervjun enligt ET Canada.

Varken Blake Lively eller Ryan Reynolds har nämnt dotterns namn på sociala medier, men de har däremot uppmärksammat Taylor Swifts album på Instagram Stories.

Blake och Ryan träffades 2010

Blake Lively och Ryan Reynolds har varit ett par sedan 2010. De träffades under inspelningen av actionfilmen Green Lantern, och bor sedan en tid tillbaka i Bedford utanför New York.

I flera intervjuer har både Blake Lively och Ryan Reynolds varit noga med att poängtera att de lägger stor vikt vid familjelivet, och att de aldrig är ute på jobb samtidigt för att kunna ta hand om familjen på bästa sätt.

För Daily Mail har Blake Lively även berättat att hon och Ryan är måna om att deras barn ska få en lugn uppväxt utanför kändisskapet.

– Vi vill att våra barn ska få ha samma normala liv som vi hade. Vi skulle aldrig vilja ta ifrån dem det vi hade. Det skulle vara själviskt av oss, sa hon enligt tidningen.

Foto: TT

LÄS MER:

Quiz: Känner du igen kändisarna som barn?

Här är kändisarnas mest unika barnnamn

100 vackra barnnamn på tre bokstäver