Nu avslöjar The Hills-producenten att serien var fejk

The Hills, ett livs levande Gossip girl med riktiga karaktärer i huvudrollerna. Låter det för bra för att vara sant? Det var det också.

Det är över tio år sedan som Lauren Conrad packade sin cabbe full av väskor och drog till LA för att söka lyckan.

Vi fick följa med in i Laurens värld, i känslorna till ”kompisen” Brody Jenner (någon mer än vi som hoppades in i det sista att de skulle inse att de var som gjorda för varandra?) och i bråken med Heidi.

I efterhand har MTV avslöjat flera hemligheter om Lauren och serien som vi var totalt omedvetna om när den visades på tv under 2006 och framåt. Det skriver Cosmopolitan Här medger MTV tio stycken hemligheter som tittarna inte visste:

1. Producenterna lät aldrig något ”bara hända”.

I efterhand har de visat Lauren manuset för en av gängets utekvällar, där de har förutbestämt exakt vad de andra karaktärerna ska säga. Hon tycker det kändes ”jättesjukt”.

2. Det avgörande bråket på nattklubben Les Deux när Heidi och Lauren bråkar var arrangerat av MTV.

”Det var inte okej av MTV att ta dit Spencer. De borde brytt sig om vad han gjorde mot mig”, sa Lauren efteråt.

3. Produktionen bakom The Hills hade redan ordnat praktik på Teen Vogue till Lauren.

Hennes anställningsintervju gjordes enbart för tittarnas skull.

Bråket mellan Audrina och Lauren (som vi då inte förstod vad det handlade om) började med att Audrina satte ett lås på dörren till gästhuset hon hyrde hos Lauren.

Ingen mindre än Kim Kardashian var på Heidi och Spencers inflyttningsfest (!!!)

Läs också: 6 nya tv-serier att ha koll på 2017

Brody Jenner var en påhittad tv-pojkvän.

Som vi shippade dem, Brody och Lauren! Till ingen nytta… Lauren erkände att de inte hade någon kemi och lät därför producenterna göra honom till hennes ”tv-pojkvän” för kamerornas skull.

Deras första kyss var inte bara en kyss.

Trodde ni att de hade ett komplicerat på-och-av-förhållande? Vi också! I själva verket tog de om ”den första kyssen” flera gånger framför kamerorna för att den skulle ses så äkta ut som möjligt.

Fejk i Paris.

Minns ni när Lauren äntligen fick åka till Paris och träffade en het man som hon åkte på en romantiskt tur med motorcykel tillsammans med? Han var fejk. Han var bara en random kille plockad på gatan som Lauren inte var det minsta intresserad av.

Läs även:
The Hills-stjärnorna ryktas återförenas
Modemoments från 00-talet vi aldrig glömmer
The Hills-stjärnan väntar sitt första barn

Foto:
Källa: Cosmopolitan