Nu kommer adventskalendern med Harry Potter-tema

Nu kommer adventskalendern för alla Harry Potter-fans

Tillhör du dem som älskar Harry Potter och är mer eller mindre besatt av allt som hör den lätt beroendeframkallande historien till? Då är den här adventskalendern garanterat något för dig!

Äntligen har nedräkningen till julen börjat! Glittriga julgranar, krispig snö och presenter under granen. Kalendrar, pepparkakor och glögg. Ja, visst är det något alldeles särskilt med december månad och allt som hör julen till?


För de som känner extra för paketen känns adventskalendrar som ett givet inslag. Numera finns det dessutom en uppsjö av varianter innehållande allt från te och godis till diverse sminkprodukter. Dessutom kan vi meddela att det tillkommit en variant i sortimentet, nämligen en adventskalender på temat Harry Potter! Med andra ord – mer eller mindre perfekt för alla inbitna Harry Potter-fans.

Adventskalender med Harry Potter-figurer

Det är det amerikanska företaget Funko som står bakom den genialiska idén med en Harry Potter-adventskalender. Innehållet består av 24 olika Pocket Pop-figurer från Harry Potters magiska värld. Hermione Granger, Ron Weasley, Harry Potter eller Lord Woldemort. Ja, tänk själv vilken dröm att mellan den 1:e och 24:e december spänt få ta reda på vilken favoritfigur som döljer sig bakom dagens lucka.


Kalendern säljs i begränsad upplaga, men till alla fans glädje kan vi meddela att man inte behöver sätta sig på första bästa flygplan till USA för att kamma hem ett exemplar. Däremot gäller det att vara snabb – väldigt snabb. Det första släppet med kalendrar har redan sålt slut, men enligt uppgifter på en återförsäljares hemsida kommer lagret att fyllas på innan den 1:e december.

 

Läs också:

13 lyxiga adventskalendrar med skönhetsprodukter bakom luckorna

Så gör du din egen adventskalender till julen 2018

24 roliga jultröjor (en för varje dag till jul!)