Nya bilderna på Lila Moss visar likheten med mamma Kate Moss

Nya bilderna på Lila Moss visar likheten med mamma Kate Moss

Lila Grace Moss går i sin mamma Kate Moss fotspår. Redan som 14-åring knep hon sitt första modelljobb och numera rullar jobben in. Och olik sin mamma är hon inte heller!
90-talets supermodeller – det här gör de i dag
1:57

Efter reklamen: 90-talets supermodeller – det här gör de i dag

(1:57)

Slå på ljud

Att barnen går i sina kända föräldrars fotspår är inte helt ovanligt. En i skaran är Lila Grace Moss, supermodellen Kate Moss dotter. Kate, som var en av 00-talets mest uppmärksammade och eftertraktade modeller och flitigt sytes i kampanjer och på catwalken för de största varumärkena, verkar ha inspirerat sin 18-åriga dotter.

Lila gjorde sin debut på catwalken i oktober förra året, för Miu Miu.

”Tack för att ni lät mig göra min debut under den mest drömmiga showen. Jag är besatt av både håret och sminket”, skrev Lila då i ett inlägg på Instagram där hon delade med sig av bilder från catwalken.

Bilderna på Lila Grace Moss idag

Men sitt första modelljobb knep Lila redan som 14-åring, i samma ålder som hennes mamma var när hon först upptäcktes som modell. Och numera går det inte direkt trögt på jobbfronten. På hennes Instagram delar hon ofta med sig av bilder där hon frontar kampanjer, omslag och tidningsuppslag.

På den senaste uppdateringen ser vi henne i jobb för Rimowa x Chaos, den lekfulla kollektionen med resväskor och accessoarer där till. Hon själv är otroligt stylad bland alla reseattiraljer, och olik sin mamma är hon inte heller! Eller? Nä, inte direkt. Men, det ser vi i flera av Lilas Instagram uppdateringar.

Då kom Lila Grace Moss till världen

När Kate Moss var 27 blev hon mamma till Lila, som är hennes första och enda barn. Lilas pappa är Jefferson Hack, som Kate träffade 1999 under en intervju för Dazed & Confused magazine. Under de kommande fyra åren var de ett par, och 2002 blev de föräldrar åt Lila.

kate moss och dottern lila

Mamma och dotter under New York Fashion Week 2019.

Foto: Instagram, TT

Relaterade artiklar
15 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
Brooke Shields döttrar har vuxit upp – är slående lika sin mamma
Gisele Bündchen älskar att åldras: ”Mår bättre i 40-årsåldern”