Nya-gossip-girl-trailer-hbo-premiär-juli-2021

Nya Gossip Girl släpper äntligen trailer –se den här & då är premiären

I juli smäller det. Nya versionen av Gossip girl kommer till HBO Max. Och nu bjuder streamingsajten på teaser och trailer. Spana in den här!
7 Saker om Gossip Girl du inte visste
0:54

Efter reklamen: 7 Saker om Gossip Girl du inte visste

(0:54)

Slå på ljud

Den 8 juli är det dags! Nya Gossip girl-serien här premiär och tio nya avsnitt kommer släppas på HBO Max i Amerika, om det är samma i Sverige återstår att se. Och heads up alla Upper East Siders – nu har HBO släppt den nya trailern för rebooten!

”Ni har blivit så bekväma”, hör vi den ikoniska berättarrösten av Kristen Bell börja klippet.

”Ni tror att ni har kontrollen över hur ni framstår, över era handlingar och era berättelseperspektiv...”

”Ni har då glömt en sak: Jag ser er, och innan jag är klar kommer jag se till att även ni ser er själva. XOXO.”

Gossip girl – väntan är snart över

Nu har det gått nio år sedan det sista avsnittet av Gossip girl sändes när vi fick veta vem som låg bakom den anskrämliga skvallersajten. Blair Waldorf fick sin Chuck och Serena van der Woodsen fick sin Dan Humphrey. Så alla ni som längtat – spänningen är total, nostalgin bubblar och väntan är snart över!

Nya Gossip girl – detta kommer vi få se

I den nya tappningen av Gossip girl kommer vi få se en hel del nytt, en fräsch och tydlig förändring är att alla medverkande inte längre enbart består av vita och straighta.

– Det är viktigt för oss att inte bara prata om såna här saker, utan att också visa att det är helt normala saker som tonåringar dealar med idag. Det borde inte vara en grej kring att man pratar om det, det ska bara få vara. Det är viktigt att normalisera saker som brukade vara annorlunda eller tabu, säger Emily Alyn Lind som är en av de nya skådisarna i serien i en intervju med Dazed.

Se nya trailern till Gossip girl här!

Åh! Snart så!

”Fett att få se människor som ser ut som en själv”

I nya Gossip girl har man valt att satsat på representation, något som även skådisarna själva tycker har varit väldigt viktigt.

– Det är så fett att få se människor som ser ut som en själv och som är intresserade av samma saker som en själv, som är i branschen. Det är både inflytelserikt och så klart en tydlig bild av det verkliga livet idag, säger skådisen Whitney Peak i intervjun, och hon fortsätter berätta hur den nya serien förhåller sig till könsroller:

– Det är bara människor som är just människor, som gör precis vad de vill istället för att försöka passa in i mönster som 'det här är en man och han är som en man ska vara'.

XOXO Gossip girl

Jordan Alexander is seen at the film set of the 'Gossip Girl' TV Series in New York City. 21 May 2021 Pictured: Whitney Peak,Jordan Alexander.

Här ser vi Whitney Peak tillsammans med skådiskollergan Jordan Alexander under inspelningen av nya Gossip girl i slutet på maj i år.

Whitney Peak och Jordan Alexander under inspelningen av nya gossip girl.

”Det är så fett att få se människor som ser ut som en själv”, säger Whitney i intervju med Dazed. Här tillsammans med Jordan igen.

Nya Gossip girl – under inspelningen

Paus i inspelningen av nya gossip girl. vi ser skådisarna Savannah Smith, Jordan Alexander, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Thomas Doherty och Zión Moreno chilla lite i trappan.

On set i New York! På bilden ser vi nya Gossip girl-skådisarna Savannah Smith, Jordan Alexander, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Thomas Doherty och Zión Moreno.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Skådisarna berättar: Det skiljer nya Gossip girl från originalserien
8 ikoniska tv-par som egentligen inte skulle fått varandra – och varför
8 sjukaste sakerna som hände i gamla Gossip Girl (som INTE var okej)