Säsong fyra av Stranger things är fortfarande långt bort.

TT

Nya karaktärerna i Stranger things – de ska vara med i säsong 4

Produktionen av Stranger things fjärde säsong är i full gång. Nu har flera nya karaktärer presenterats!
Det hände sedan med barnen från Stranger Things
3:07

Efter reklamen: Det hände sedan med barnen från Stranger Things

(3:07)

Slå på ljud

Nu kommer det fler nyheter från Hawkings! Netflix succéserie, som väntas komma tillbaka i rutan nästa år, har några nya ansikten för fansen att bekanta sig med.

Sedan tidigare står det klart att Robert Englund, känd som mardrömsskurken Freddy Krueger, ska dyka upp i Stranger Things. Han ska spela rollen som Victor Creeel, en obehaglig och skräckinjagande man som suttit inlåst för mord sedan 1950-talet.

Vi har också fått hör att Tom Wlaschiha, känd för sin roll som Jaqen H'ghar i Game of Thornes ska vara med i säsong fyra. Maya Hawkes bror Levon Hawke kommer också vara med.

Fyra nya namn – de ska vara med i säsong 4

Och nu har det kommit fyra nya namn!

Amybeth McCulty, känd för sin huvudroll i Jag heter Anne, kommer spela Vickie. Hon beskrivs som en cool, rappkäftad bandnörd. Och en av de tidigare hjältarna kommer få upp ögonen för henne!

Amybeth McCulty.

Amybeth McCulty.

TT

Grace Van Dien, som tidigare varit med i Greenhouse academy, kommer in i serien som Chrissy. Det är Hawkins' highs cheerleaderkapten och skolans med populära tjej. Men under den tillsynes perfekta ytan döljer det sig en mörk hemlighet.

Grace Van Dien

Grace Van Dien

TT

Myles Truitt har spelat Eli Solinski i Kin, och nu kommer han iklä sig rollen om Patrick, en av stadens stora basketstjärnor som har vänner, talang och överlag ett bra liv. Men sen sker något som gör att hans liv förändras helt!

Myles Truitt

Myles Truitt.

TT

Då kommer nya säsongen av Stranger things

Slutligen har vi Regina Ting Chen, som bland annat varit med i Lion killer. Hennes karaktär heter ms. Kelly och en omtyckt syo-konsulent som bryr sig om sina elever – särskilt de som har det mest kämpigt.

Den fjärde säsongen verkar vara långt bort och kommer troligtvis först nästa. Till dess kan man roa sig med att titta på de två teaserna som Netflix har släppt. Den ena visar, spolier allert, att David Harbour överlevt och nu sitter i ett ryskt fängelse.

Den andra visar bilder inifrån laboratoriet där Eleven växte upp.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Stranger things säsong 4 – Netflix släpper kryptisk teaser
Mariah Careys oväntade vänskap med Stranger Things-stjärnan Millie Bobby Brown
Nya serierna du inte vill missa 2021