Nya ”Stranger Things”-trailern har fått fansen att spekulera – hör ni vad vi hör?

Nya ”Stranger Things”-trailern har fått fansen att spekulera – hör ni vad vi hör?

En rykande färsk trailer för ”Stranger Things” säsong två har landat. Men det är musiken som fått fansen att undra – är det dags för ett nytt monster att kliva in i Hawkins?

Missa inte! 7 saker vi vet om Stranger Things säsong 2

I helgen arrangerades megamässan Comic Con i Kalifornien och i sedvanlig ordning släpptes så även exklusiva trailers för höstens storserier. En av de som fick besökarna att gå i taket var den sprillans nya ”Stranger Things”-trailern.


Den 27 oktober, lagom till Halloweenhelgen, kommer den efterlängtade andra säsongen av den 80-talsnostalgiska Netflix-serien ”Stranger Things”. Och att allt inte verkar ha gått som det ska i lilla Hawkins stod klart redan när en tidigare trailer släpptes.

– Vi drog bara tillbaka gardinen och avslöjade en liten del av the Upside Down. Vi vill absolut utforska det lite mer, det finns mycket vi inte vet om the Upside Down mot slutet av säsong 1, säger Matt Duffer i en intervju med EW.


Och nu är det alltså dags för ännu en glimt av vad som komma skall. I den nya trailern hörs bitar av Michael Jacksons hitlåt ”Thriller” och det har fått fansen att börja spekulera vilt. Hintar låten om att Hawkins kanske kommer att få besök av ytterligare ett nytt monster? Är detta faktiskt en föraning inför en stundande zombieinvasion? Eller är det bara en blinkning till den kusliga musikvideon utan vidare koppling till handlingen?

Vad tror du?

Se hela trailern här:

Foto: Netflix