First Ladies och Dexter

Nya streamingtjänsten Paramount+ – därför kommer den bli en spelare att räkna med

I mars kommer nya streamingtjänsten ViacomCBS Paramount+ till Sverige. Här är allt du vill veta om den och vilka serier och filmer som kommer ha premiär på Paramount+ i år.
Det kommer du kunna se på nya Paramount+
Slå på ljud

Netflix, Viaplay, HBO, CMore, SVT Play, Discovery+, Disney +, Apple TV+… och snart lanseras ännu en ny streamingtjänst för svenska tittare. Här kikar vi närmare på Paramount+.

Då lanseras ViacomCBS Paramount+ i Sverige

Paramount+ lanserades som en del av svenska kabel-tv-paket redan 2017 men blir från den 25:e mars en fristående streamingtjänst tillgänglig för alla i appformat. Nylanseringen innebär att man under 2021 dubblar innehållet och gör fler än 6 000 avsnitt och filmer tillgängliga för prenumeranter i Norden.

Vad kommer finnas på Paramount+?

Tjänsten kommer att innehålla både nytt och klassiskt innehåll från CBS, Paramount Network, Comedy Central, MTV, Nickelodeon och Paramount Pictures.

Förutom egna originalproduktioner, kommer Paramount+ också att bli en plattform för kommande produktioner och premiärer från Showtime, som ligger bakom succéserier som The Affair, Billions, Homeland, Dexter och många fler.

Nya serier och filmer på Paramount+ 2021

Senare i år kommer bland annat dramat First Ladies med Oscar- och Emmyvinnaren Viola Davis i huvudrollen som Michelle Obama.

Andra planerade produktioner att se fram emot under året är bland annat spiondramat Lioness, som baseras på ett verkligt CIA-program där den unga Marine rekryteras för att bli vän med dottern till en terrorist för att bryta upp organisationen inifrån. En annan spännande premiär är The Offer, om inspelningen av klassikern Gudfadern.

Under 2021 kommer även en ny upplaga av MTVs Behind the Music och true-crime-serien The Real Criminal Minds.

Närmare lanseringen utlovas presentation av många fler spännande filmer och serier.

Hur mycket kostar Paramount+?

Paramount+ rullas ut på marknader världen över under mars och kommer till Sverige bara tre veckor efter att den släppts i USA. Hur mycket tjänsten kommer att kosta har ännu inte offentliggjorts.

Foto: Paramount/CBC/Showtime

Relaterade artiklar
Massor av nya originalfilmer på Netflix 2021 – här är guldkornen du inte vill missa
MASSOR av nya seriesnackisar på Viaplay 2021 – här är hela listan
Nya serierna du inte vill missa 2021