Matthew Perry hintar om en återförening av Vänner.

Nya Vänner-hinten – rykten om en reunion har tagit fart igen

I flera månader har det ryktats om att en återförening av kultserien Vänner är på gång. Nu väcks hoppet ytterligare hos fans världen över när Matthew Perrys hintar på Twitter om en reunion.

Längtar du också efter att få återse Rachel, Joey, Monica, Ross, Phoebe och Chandler i rutan igen? Du är inte ensam. Rykten har cirkulerat ett bra tag nu, och i höstas skrev Hollywood Reporter att allt ännu inte är helt spikat men att planerna på en återföreningsspecial av 90-talsserien är långt gångna. Alla vännerna och seriens producenter, David Crane och Marta Kaufmann, kommer att medverka.

I dagarna väcktes dessutom hoppet än mer efter att Matthew Perry, som ju spelar Chandler Bing i serien, lade upp ett inlägg på Twitter som hintar om att en återförening är på väg.

”Stora nyheter kommer…, skrev han i inlägget.

Flera fans har redan kommenterat om att de hoppas att det är Vänner han syftar på.

”Snälla säg att det är en ”Vänner”-återförening!?!?”, har en person svarat.

Fick internet att krascha

Matthew Perry är inte den enda som har kommit med ledtrådar om en Vänner-reunion. I höstas startade Jennifer Aniston ett konto på Instagram och premiärbilden fick bli på hela gänget från serien. Bilden fick hela internet att krascha, och Aniston fortsatte även att teasa om att gänget jobbade på ”något” när hon gästade Ellen De Generes show i samma veva.

Jennifer Aniston och resten av Vänner-gänget har sedan dess synts regelbundet tillsammans, både i verkligheten och på sociala medier, något de inte har gjort tidigare. Åtminstone inte offentligt. För tre veckor sedan stod Aniston till och med över Critics Choice Awards för att hänga med Monica och Phoebe, det vill säga Courteney Cox och Lisa Kudrow.

Även Matthew Perry har nu startat ett Instagram-konto, som sist bland sina vänner från serien. Inga inlägg finns ännu men han har skapat själva profilen och har redan miljontals följare.

Jennifer Aniston hälsade honom välkommen till The Gram med en nostalgisk bild på sitt konto.

Kommer att visas på HBO Max

Enligt The Hollywood Reporter kommer den nya versionen av serien, som mer ska vara en slags återföreningsspecial och inte en nystart av serien, att visas på HBO Max. Dock menar streamingtjänsten själv att projektet fortfarande inte är helt spikat.

– Det finns ett intresse hela vägen runt, men ändå har vi inte lyckats hitta ett intresse som går hela vägen i linje med att vi ska trycka på knappen, säger Kevin Reilly, innehållsansvarig vid HBO Max, till The Sun.

Foto: TT

Läs mer:

12 oväntade kändisar som har varit med i Vänner

Bildspecial: Så ser Vänner-skådisarna ut i dag

Alla Vänner har tackat ja: detta vet vi om återföreningen