Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Liza Kudrow, David Schwimmer och Jennifer AnistonS

Trailern till Friends: Reunion – här återförenas Vänner-skådisarna

En reunion av succéshowen Vänner kommer till HBO max den 27 maj – och nu har man släppt trailern, spana in den här! (Varning för gåshud!)
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner
1:26

Efter reklamen: 10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

(1:26)

Slå på ljud

Nyligen stod det klart att specialavsnittet av Vänner kommer till HBO max den 27 maj – prick ett år efter att det egentligen var tänkt att ha premiär. Om det är så att återföreningen kommer till HBO Nordic och Sverige samtidigt är inte helt klart än, men heller inte omöjligt. Låt oss hoppas!

En av de som delat med sig av de glada nyheterna att avsnittet fått ett premiärdatum är Rachel-skådespelaren Jennifer Aniston som lagt upp den första teasern på sina sociala medier.

”Det är officiellt! Friends: Reunion har premiär den 27 maj på HBO Max. Kan vi VARA mer exalterade”, skrev hon.

Hela det gamla kärngänget är med: Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Liza Kudrow, David Schwimmer och Jennifer Aniston. Och specialavsnittet kommer bjuda in en hel del andra ansikten som man bekantade sig med när det begav sig där på 90- och 00-talet.

Så blir återföreningen av Vänner

Nu släpps trailern för avsnittet som hintar lite om vad vi kommer få se. Och Ross-skådisen har tidigare berättat att de inte kommer att spela sina karaktärer, utan vara sig själva.

– Jag kommer att vara David. Vi har inget manus och kommer inte vara i karaktär, avslöjade David Schwimmer i The Graham Norton show nyligen.

I trailern ser vi bland annat hur hela gänget sitter i Monicas soffa och spelar quiz, där frågan lyder: ”Hur många sidor var Rachels brev till Ross?”. Vi får även se hur hela gänget bekantar sig med kulisserna igen, och nostalgin går nästan att ta på.

Kändiskavalkad i nya avsnittet

Det har skvallrats om att vi kommer få se många stora och kända ansikten i det nya avsnittet av Vänner. Det är David Beckham och Justin Bieber, Lady Gaga och Mindy Kalin, Reese Witherspoon och Mala Yousefzai. Fler som nämnt är BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler och Maggie Wheeler.

Spana in trailern här – varning för gåshud!

Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Liza Kudrow, David Schwimmer och Jennifer Aniston

Gänget är tillbaka!

Foto: TT/Youtube

Relaterade artiklar
Nu kan du övernatta i Monicas och Rachels Vänner-lägenhet
12 hårtrender vi minns från 00-talet
EXKLUSIVT: Pink om familjen och karriären – kravet för att klara av båda